Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

Gigi Becali a dat 20.000 de euro pe un număr de telefon! Aroganță supremă făcută de patronul FCSB | EXCLUSIV

Autor: Apostol Nicu
Ultima actualizare: 22/08/2023, 13:42
Gigi Becali a dat 20.000 de euro pe un număr de telefon Aroganță supremă făcută de patronul FCSB | EXCLUSIV
Update22 august

Activist, patron de fotbal, fost politician și poate cel mai mare proprietar de terenuri din zona de nord a Capitalei, Gigi Becali reușește să întrețină curiozitatea și atenția publicului prin faptele și ieșirile sale.

Nu totul se rezumă, însă, la acțiunile cu caracter public. Gigi Becali reușește să țină departe de „ochii” presei și a oamenilor o serie de fapte mai mult sau mai puțin controversate, în funcție de opinia fiecărui ochi critic.

Rezumatul articolului
In acest material exclusiv furnizat dealspot.ro prezentam cum Gigi Becali a platit 20.000 de euro intr-un moment critic al nuntii ficei sale.
Patronul FCSB a rezolvat o situatie dificila. Palatul Snagov, acolo s-a tinut nunta era deja rezervat dealt cuplu.
500.000 de euro a costat nunta Teodorei Becali cu Mihai. Intregul buget a fost sustinut de Gigi Becali.
Ce „argument” a avut Gigi Becali ca sa convinga cuplul rival sa nu mai tina nunta la Palatul Snagob si sa-i lase data libera.

Jumătate de milion de euro pentru o nuntă de vis la Palatul Snagov

În acest cadru este inclusă și nunta Teodorei Becali, una dintre fetele lui Gigi Becali. Organizată cu mare fast și un buget nelimitat, nunta cuplului Teodora – Mihai a ținut prima pagină a ziarelor în 2019.

Oficial, bugetul alocat de miri pentru petrecerea fastuoasă de la Palatul Snagov a costat nu mai puțin de 500.000 de euro. Iar pentru a se respecta și a respecta prezența invitaților, oaspeții au fost răsfățați cu delicatese. Mâncarea a fost din belșug, soliști de primă mână, iar băutura fină la discreție. La așa primire, invitații au fost numai un zâmbet.

Pentru ca totul să iasă perfect, costumele mirelui și ale lui Gigi Becali au fost făcute la comandă de celebrul designer al casei, Alexandru Ciucu, fostul soț al Alinei Sorescu.

Acestea sunt o parte din datele oficiale care au însoțit prezentarea evenimentului în ziarele din România. Ce s-a întâmplat, însă, în culise?

Ce s-a întâmplat la nunta Teodorei Becali și nu a aflat nimeni

Din informațiile obținute de site-ul dealspot.ro, drumul spre altar al celor doi miri nu a fost presărat doar cu trandafiri. Pentru că dragostea lovește uneori rapid, cei doi miri s-au văzut în postura de a organiza totul într-un timp record. Unul dintre impedimentele peste care tinerii au dat în lupta cu timpul a fost faptul că locația dorită – Palatul Snagov – fusese închiriat de alt cuplu.

Locație cunoscută printre oamenii cu dare de mână, clădirea a fost antamată la aceeași dată cu nunta cuplului Teodora – Mihai de o altă familie. Iar aici intră în scenă Gigi Becali.

După ce s-a consultat cu familia și s-a decis că nu există nicio altă locație perfectă pentru ca mirii și invitație să trăiască și să sărbătorească fericitul eveniment, patronul FCSB a început să facă investigații.



Și cu puțin efort de la firma care organiza cealaltă nuntă (n.red. e cea mai mare firmă de organizări nunți din Românie), Gigi Becali a obținut numărul telefon al mirilor care rezervaseră locația pentru aceeași dată cu Teodora Becali.

Interesant este că pentru a obține numărul de telefon al cuplului, Becali a băgat mâna adânc în buzunar. Nu mai puțin de 20.000 de euro a dat latifundiarul din Pipera pentru prețioasa informație.

Zâmbetul de pe fața Teodorei, de neprețuit. Pentru toate celelalte, există Mastercard

Cheltuielile nu s-au oprit aici. Cu numărul de telefon în „buzunar”, Gigi Becali s-a gândit că pentru a-i face pe mirii rivali să își mute „cortul” e nevoie de o un „argument” solid. Mai ales că nu oricine își permite să închirieze fastuosul palat de la marginea Capitalei.

Iar din momentul ce evenimentele s-au terminat cu zâmbete și lacrimi de fericire pentru familia de machidoni, este clar că cei 50.000 de euro pe care cuplul rival i-a încasat au fost mai mult decât suficienți.

Cadoul lui Gigi Becali pentru Teodora și Mihai, un teren imens

Pe lângă efortul financiar pe care l-a făcut ca totul să iasă așa de bine încât să concureze pentru titlul de „nunta anului”, Gigi Becali le-a oferit mirilor și un cadou neașteptat.

La finalul evenimentului, socrul mic le-a dezvăluit celor doi tineri că îi așteaptă un teren de 3 hectare în zona Pipera. Iar zona a avut, de la început, un proiect clar: noi ansambluri de locuință, evident că la prețuri piperate, doar pentru buzunarele generoase.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ei fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, a menționat Becali în momentul în care a fost întrebat de planurile familiei sale pe piața imobiliară.

Impatimit la fel de mult de hardware, precum este de software. Scrie de peste 15 ani in online-ul din Romania si din Statele Unite. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.

S-ar putea să-ți placă și

Păreri Trendyol. Experienţa mea de cumpărături online pe Trendyol.com
Păreri Trendyol. Experienţa mea de cumpărături online pe Trendyol.com
Vorbim astăzi despre cea mai mare platformă din Turcia de ecommerce, Trendyol, ce este controlată în mare parte de gigantul…
De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip Olx sau Amanet
De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip, Olx sau Amanet?
Achiziţionarea unui telefon mobil la mâna a doua este o variantă preferată de mulţi români în special datorită costurilor, deoarece…
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
O foarte bună alternativă pentru achiziţionarea unui telefon mobil a devenit piaţa de telefoane second hand. De aceea, atunci când…
Carturesti Pareri. Cum am cumparat de aici si ce discounturi am folosit
Carturesti Pareri. Cum am cumparat de aici si ce discounturi am folosit
Carturesti este un magazine online de carte si nu numai, de unde va puteti achizitiona cam orice carte va doriti,…
Cele două generaţii care adoră să facă shopping pe Temu De ce iubesc boomerii şi gen X aplicaţia chinezească
Cele două generaţii care adoră să facă shopping pe Temu! De ce iubesc boomerii şi gen X aplicaţia chinezească
Conform unui studiu realizat de un grup de cercetătorii, cele mai multe cumpărături pe Temu sunt făcute de către membrii…
Cum să-ţi faci cont în Aplicaţia Temu
Cum să-ţi faci cont în Aplicaţia Temu
Temu este cel mai popular magazin de shopping online. A apărut recent, dar a devenit mai popular şi decât Shein…