Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip, Olx sau Amanet?

Ultima actualizare: 23/04/2024, 14:00
De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip Olx sau Amanet
Telefoane second hand la preturi bune. Sursa foto: colaj Dealspot
Update23 aprilie
Incluse in acest ghid:

Achiziţionarea unui telefon mobil la mâna a doua este o variantă preferată de mulţi români în special datorită costurilor, deoarece pot beneficia de funcţiile avansate de care dispune un smartphone, dar pentru care va plăti o sumă mult mai mică faţă de cazul în care l-ar achiziţiona din magazin.

Telefoane second hand pot fi cumpărate de la casele de amanet, de pe olx sau de pe flip.ro, unde se găsesc o mare varietate de smartphone-uri de ultimă generaţie la preţuri foarte accesibile.

Punctele cheie ale ghidului

Poţi să ai parte de garanţie extinsă şi dacă iei un telefon la mâna a doua
Poţi fi sigur că nu cumperi un telefon care a fost furat doar dacă îi verifici IMEI-ul
Şi telefoanele second hand pot fi achiziţionate în rate, fără dobândă, cu garanţie, dar un cost mai mare decât pe OLX, însă mai ieftin decât pe eMag
Cumperi telefoane ca noi, la preţuri bune şi în stare excelentă, mai ieftine decât cele noi, în siguranţă

Tehnologia este într-o continuă evoluţie şi cea mai mare consecinţă a acestui proces se traduce în special la preţuri mai ridicate, în special când vorbim despre produsele de la brandurile de top, aşa cum sunt Apple sau Samsung.

O bună alternativă este aceea de a-ţi achiziţiona un smartphone la mâna a doua, cu siguranţă nu vei plăti acelaşi preţ ca într-un magazin.

Preţurile vor varia în funcţie de fiecare model în parte, de vânzător şi specificaţii şi ai şansa, să zicem după două luni de când apare un nou model iPhone, să îţi cumperi dacă ai puţină răbdare, la un preţ mult mai bun decât cel care l-a achiziţionat cu precomandă, imediat ce a avut loc lansarea lui. Nu vei mai cheltui o avere şi, pentru că este un telefon apărut recent, te vei putea bucura de aceeaşi tehnologie avansată.

Un alt avantaj al achiziţionării telefoanelor la mâna a doua este dat de faptul că nu îţi vei face un bine doar ţie şi bugetului tău, ci şi mediului înconjurător. Astfel, se va diminua poluarea, pentru că un telefon second hand în plus, înseamnă unul noul în minus, deci nu se mai produce poluarea.

Ca un avantaj pentru persoanele care achiziţionează telefoane mobile la mâna a doua, dar şi un dezavantaj pentru cei care adoră să fie în pas cu moda şi să îşi cumpere un model imediat ce apare este faptul că telefoanele mobile se devalorizează după un timp de la achiziţionare. La un an, de exemplu, preţul său scade considerabil de mult, chiar dacă dispune de aceleaşi caracteristici, bateria are un procent foarte ok de funcţionare şi asta prin simplu fapt că a trecut timp de la lansarea sa.

Cum să dai o comandă pe flip.ro pentru un telefon second hand?

O variantă bună de unde îţi poţi achiziţiona un telefon mobil de ultimă generaţie la mâna a doua este accesarea platformei flip.ro, iar modul de lucru nu este deloc dificil. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, să îţi faci un cont şi să cauţi telefonul dorit.

După ce te asiguri că ai selectat ceea ce îţi doreşti la filtrele de căutare, vorbim aici despre culoare, capacitatea, ori starea estetică şi mai ai inclusiv posibilitatea de a solicita să îţi fie montată o baterie nouă pe el. După ce ai găsit ceea ce te interesează, adaugi produsul în coş, iar dacă doreşti poţi adăuga accesorii în plus, precum încărcător sau căşti. Pe flip.ro ai şi posibilitatea de a alege garanţie existinsă sau asigurare, apoi completezi cu atenţie datele personale. Poţi lua pe persoană fizică, dar şi pe persoană juridică, unde va trebui să treci datele societăţii.

iPhone 14 Pro Max second hand
Telefonul care detectează accidentele rutiere

S-a lansat în 2022 cu un preţ maxim de cumpărare de 10.259 lei. Se vinde acum la 4.000 lei
Cu preţuri de listă uriaşe, modelele de 14 Pro Max vin şi cu o serie de îmbunătăţiri simţitoare: camere foto geniale, display giganic, noi metode de fotografiere de noapte şi o bună funcţionalitate a bateriei
Pret pe flip.roCupoane de Reducere

Ca metodă de livrare te poţi bucura de două posibilităţi, aceea de a-ţi fi livrată la domiciliu, printr-o firmă de curierat, iar aici va trebui să achiţi şi o taxă de livrare de 14,99 lei, indiferent de costul achiziţiei tale şi mai este varianta de livrare la easy box, care este mai ieftină şi costă 9,99 lei.

Metoda de plată poate fi cash la livrare, plată obline cu card de debit sau de rate, însă atenţie, nu poţi achita prin card la curier. Cei de la flip.ro au adesea campanii promoţionale şi oferă coduri de reducere, deci dacă ai un astfel de cod, îl poţi introduce în acest moment al comenzii şi te vei bucura de reducere. Mai este doar un pas, să plasezi comanda şi să aştepţi curierul.

Avantajele achiziţionării unui smartphone la mâna a doua, pe flip.ro?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale achiziţionării unui telefon de la ei este faptul că este singurul dintre cele trei variante pe care le vom prezenta azi care îţi oferă garanţie, precum şi posibilitatea extinderii ei. În primul rând, atunci când îţi cumperi un produs de la ei, fie că este vorba despre un smartphone ori o tabletă, primeşti standard o garanţie de doi ani.

Mai mult, dacă doreşti să ai garanţie extinsă, poţi alege asta atunci când faci comanda de pe site şi selectezi opţiunea. Este, desigur, contra-cost şi variază în funcţie de modelul ales. În toţi aceşti trei ani, cei de la flip.ro îţi asigură transport gratuit către ei şi către tine pentru a repara orice dispozitiv, prioritatea în service-ul lor, adică au la dispoziţie 5 zile de când primesc produsul tău să îi facă îmbunătăţiri şi să ţi-l trimită înapoi.

În cazul în care are nevoie de reparaţii, acestea vor fi făcute fără costuri, iar în ipostaza în care telefonul nu mai poate fi reparat, vei primi un altul în schimb, cu aceleaşi caracteristici şi nivel de performanţă cel puţin egal cu cel pe care l-ai avut iniţial, fără extra costuri.

Ce trebuie reţinut însă este că din acel moment garanţia ta extinsă încetează şi va trebui să îţi faci alta pentru noul tău produs, dacă vrei să te bucuri în continuare de serviciile lor. Dacă nu doreşti un alt produs, vei primi fără probleme contravaloarea sumei achitate, plus suma achitată separat pentru extinderea garanţiei.

Un alt mare avantaj este constituit de faptul că poţi achita orice produs în rate, fără prea mari bătăi de cap, doar prin selectarea detaliilor atunci când dai comanda. Mai exact, la metodă de plată, selectezi varianta de rate fără dobândă cu cardul de cumpărături şi poţi achita produsul în până la 12 rate, folosind cardul de credit sau varianta Oney, în cazul în care doreşti să optezi pentru varianta de 3 sau 4 rate, prin cardul de salariu.

iPhone 13 folosit
Pret foarte bun pentru modelele ca noi
Se poate achizitiona second hand, cu livrare de a doua zi, la doar 2300 lei
Modelele ca noi vin cu functionalitatea bateriei aproape de perfectiune, fara zgarieturi si urme de utilizare
Cumpara iPhone 13 second hand

Care sunt dezavantajele?

La capitolul minusuri putem nota faptul că preţul unui telefon de pe flip.ro va fi mai mare pentru acelaşi model care se vinde, de exemplu, pe olx sau la casele de amanet, va fi mai mare. Asta se datorează în principal testelor riguroase care li se fac telefoanelor mobile înainte de a fi puse spre vânzare.

Mai exact, cei de la flip.ro au un proces amplu de verificare în care oricărui produs ce ajunge la ei se fac 67! de teste de calitate, în care sunt studiate de către tehnicieni de specialitate şi orice fel de imperfecţiune ce ţine de hardware sau software care se descoperă este remediată înainte ca produsul să fie pus spre vânzare.

În acest mod, şi preţul telefonului va creşte, dar şi tu vei primi un produs ca nou, care arată şi funcţionează ca unul de-a gata scos din cutie. Acesta este avantajul calităţii, dar şi dezavantajul preţului la comanda prin flip.ro.

Ce avantaje ai atunci când îţi cumperi un telefon de pe OLX?

Vorbim acum despre o platformă de milioane de anunţuri, din toate sectoarele posibilie. Imobiliare, maşini, device-uri, haine, piese de mobilier. Cam tot ce se poate cumpăra se găseşte pe OLX, o aplicaţie unde vinzi orice produs gratis, fără taxe, unde achiţi o sumă modică dacă doreşti o vizibilitate mai mare pentru produsul tău şi o promovare în lista de anunţuri. În cazul în care nu te grăbeşti, poţi posta orice fel de anunţ doreşti, la orice preţ şi nu vei achita nimic.

Avantajele utilizării platformei OLX sunt că la orice anunţ postat ai posibilitatea de a discuta şi de a negocia direct cu vânzătorul. De regulă, preţurile sunt negociabile şi chiar puteţi să optaţi pentru varianta de predare personală, în care vă întâlniţi faţă în faţă cu vânzătorul şi puteţi chiar testa telefonul pe care doriţi să îl achiziţionaţi.

Aici puteţi găsi şi preţuri mai bune faţă de flip.ro, pentru că nu există toate acele verificări ale telefonului, dar asta constitutie şi un dezavantaj, deoarece nu poţi ştii niciodată ce cumperi, mai ales în cazul în care nu vorbim de predare personală şi îţi primeşti produsul cu livrare prin OLX. Mai poţi opta pentru livrarea cu verificare colet, unde te poţi uita cu atenţie la produs, dar nu vei putea verifica şi specificaţiile tehnice, ci doar cele care ţin de estetică.

Ce dezavantaje ai atunci când comanzi de pe OLX?

Spre deosebire de flip.ro, pe OLX nu dispui de niciun fel de garanţie, nici de-a gata şi nici extinsă. Te alegi doar cu ceea ce cumperi, iar eventualele reparaţii necesare va trebui să le faci pe cheltuiala ta.

Mai există şi un risc ridicat de înşelăciune, mai ales dacă vi se cere să mutaţi conversaţia pe Whats App, acolo unde platforma nu mai are niciun fel de control şi unde, cei care fac tentative de phishing, vă vor cere anumite date sau vă vor trimite link-uri care odată accesate le vor da acces la datele dvs cu caracter personal.

Chiar cei de la OLX avertizează asupra faptului că cel mai bun mod de a vă feri de înşelătorii este să utilizaţi mesageria internă a aplicaţiei, fără să o muţi pe alte metode de comunicare. Nu da niciodată banii în avans, ci doar după primirea produsului şi evită tranzacţiile cu persoanele din străinătate.

Casele de amanet şi achiziţionarea telefoanelor la mâna a doua: avantaje şi dezavantaje

La casele de amanet sunt aduse telefoanele mobile la mâna a doua pe care de regulă clienţii nu le mai folosesc sau sunt într-o situaţie în care au nevoie urgentă de bani. Aici, după o verificare scurtă, un reprezentant al casei de amanet îi face o constatare şi o ofertă de preţ şi, dacă proprietarul este de acord cu suma, atunci tranzacţia se face pe loc.

Evaluarea telefonului este una destul de sumară, întru-cât nu există angajaţi specializaţi în domeniul tehnic, aşa cum se întâmplă în cazul flip.ro, de exemplu, iar cei de la amanet sunt instruiţi să verifice modelul telefonului, starea, vechimea şi accesoriile telefonului. Aici intervine şi un mare dezavantaj pentru cumpărător, deoarece telefonul nu are parte de o verificare riguroasă.

Politica de preţuri a caselor de amanet nu le permite să ofere sume foarte mari pentru un telefon, iar dacă doriţi să vindeţi nu vă aşteptaţi la o sumă apropiată de cea pe care aţi putea să o obţineţi pe OLX sau flip.ro.

Dacă doriţi să cumpăraţi, ei bine, atunci să ştiţi că veţi de pe acelaşi model de telefon cu aceleaşi specificaţii mult mai puţin decât aţi face-o pe vreuna din platformele amintite mai sus. Un alt avantaj major pentru cumpărătorii care merg la casele de amanet este acela că pot vedea şi verifica în faţa ochilor produsul pe care intenţionează să îl cumpere, numai că oferta de produse nu este nici pe aproape la fel de mare ca pe platformele de specialitate.

La capitolul dezavantaje, putem nota faptul că nu ştiţi atât de multe detalii tehnice despre telefonul pe care doriţi să îl achiziţionaţi, având în vedere că nu i se face o verificare riguroasă, precum şi faptul că oferta este limitată. De menţionat mai este şi faptul că la casele de amanet nu se pune problema vreunei garanţii, acestea nu au posibilitatea de a-ţi garanta că îţi repară sau înlocuiesc telefonul, în cazul în care acesta se strică.

iPhone 11 second hand
Produs ca nou, la doar 1299 lei
Livrare disponibila de a doua zi
Cei de la flip.ro au inlocuit produsele cu semne de utilizare si vand acest produs la doar 1299 lei
Vorbim despre varianta de 64GB, de culoare neagra, care poate fi achizitionata si in rate de la 108 lei pe luna
Vezi pretul pe flip.ro

Experienţa personală cu OLX şi flip.ro

Experienţa mea cu flip.ro a fost una cât se poate de simplă, ca să dau un exemplu pentru amatorii de cumpărături online, aceasta a fost asemănătoare cu experienţele de pe eMag. Mai exact, mi-a plăcut un produs, l-am comandat, l-am primit în 2 zile şi până când l-am revândut pe OLX, nu am avut nevoie să utilizez garanţia. Nu achitasem nici garanţie extinsă, telefonul pe care îl luasem eu, un iPhone 13, era în stare ca nou şi nu intenţionam să îl utilizez pentru prea mult timp.

Pe OLX, în schimb, la orice anunţ postat, inclusiv că am vândut un autoturism sau un simplu obiect de mobilier, am fost abordată de persoane care încercau să mă înşele.

👉 Citeste si articolul nostru despre cum sa obtii cel mai bun pret atunci cand vrei sa-ti vinzi telefonul. asta in conditiile in care vrei sa faci rost de bani pentru un nou device si sa maximizezi profiturile.

Tiparul a fost de fiecare dată acela, la nici 10 minute după ce anunţul meu a fost postat, am primit două mesaje în aplicaţie, la un interval de 10 minute, de la două conturi diferite, unde mi se solicita să mutăm discuţia pe WhatsApp, motivând că din cauza unor defecţiuni ale platformei OLX, nu pot vedea toate imaginile.

Aceasta era, în mod clar, o tentativă de phishing, deoarece următorul pas era ca ei să îmi solicite detalii pentru a face plata în avans, urmând să îmi trimită un link pe care odată accesat, le-ar fi dat lor posibilitatea să aibă acces la datele mele cu caracter personal. Revenind la produsul meu pe care l-am vândut, telefonul iPhone 13 pe care l-am achiziţionat pe OLX, pot spune că am făcut o vânzare relativ rapid, în doar 3 zile de când am postat anunţul, la preţul de 1500 de lei.

De ce am ales OLX şi nu flip.ro? În primul rând pentru că am dorit să fac vânzarea cât de repede, fără să mai aştept după verificările care se fac în platforma flip.ro şi mai apoi după un cumpărător.

De ce sunt importante recenziile şi review-urile online?

Un mare plus pentru site-urie care comercializează telefoane este în cazul în care oferă posibilitatea de a lăsa o recenzie. Un review online poate fi util pentru un viitor cumpărător pentru a putea ştii exact la ce se înhamă şi este chiar un mod de promovare a unui produs. Aşa sunt eliminate temerile cumpărătorilor şi se construieşte încrederea unui brand.

Există însă şi recenzii neloiale şi asta afectează de multe ori vânzarea unui produs. Acestea se fac de către concurenţă, după achiziţionarea unui produs. Nu o poate face oricine, de aceea site-urile au introdus posibilitatea de a lăsa o recenzie doar la un produs pe care l-ai comandat deja prin intermediul lor. Aşadar, mare atenţie şi la recenzii atunci când cauţi să cumperi un produs, experienţele oamenilor chiar te pot ajuta atunci când ai de făcut o alegere.

Cum să verifici un telefon second hand înainte să îl cumperi?

În primul rând, inspecţia fizică este mama verificărilor unui produs cumpărat la mâna a doua. Pe flip.ro, verificarea este făcută de platformă, la casele de amanet o poţi face chiar tu, iar pe OLX ai această variantă doar dacă optezi pentru predarea personală sau livrare cu verificare. Mai există şi posibilitatea în care poţi ruga vânzătorul să îţi facă un videoclip cu produsul, dar asta depinde doar de disponibilitatea lui.

La ce trebuie să fii atent atunci când verifici un telefon? Ei bine, la următoarele aspecte:

  • Ecranul nu trebuie să aibă zgârieturi sau crăpături, poţi vedea asta foarte bine dacă îl aprinzi şi eşti atent la zgârieturile fine. Te uiţi foarte bine şi pe spate, dar şi pe margini, ca acestea să nu fie zgâriate. Verifică butoanele să funcţioneze şi să se apese cum trebuie şi fii atent la touchscreen şi modul în care acesta ia comenzile.
  • Următorul aspect pe care trebuie să îl verifici este bateria, iar dacă vrei să cumperi un telefon unde o poţi scoate, atunci fii atent să nu fie umflată sau crăpată. Dacă telefonului nu îi poate fi scoasă bateria, atunci îi poţi verifica starea din setări.
  • Va mai trebui să îi verifici şi difuzorul, să dai play unei melodii sau videoclip, apoi să efectuezi un apel.
  • Pune telefonul la încărcat şi vezi dacă încărcarea se realizează în condiţii optime, iar după câteva minute poţi verifica dacă bateria nu se încinge cumva prea repede.
  • Fă un transfer de date utilizând cablul USB pentru a te asigura că se poate face în condiţii optime
  • Verifici dacă telefonul este furat prin aflarea codului IMEI. Tastezi codul *#06#, apoi tasta de apelare şi primeşti codul IMEI, pe care îl vei introduce pe imeidetective, acolo unde vei afla instant dacă smartphone-ul pe care tu vrei să îl cumperi se află pe lista internaţională a telefoanelor furat.
  • Verifică să nu fie fake! Există şi posibilitatea să dai de produse false, ce provind din China sau alte zone de pe continetul asiatic, iar această variantă o poţi exclude foarte uşor, dacă verifici în setări toate datele de identificare ale telefonului şi te uiţi să vezi dacă sunt aceleaşi coduri şi date pe stickerele telefonului ca cele din setări. În cazul în care nu coincid, atunci ai în faţă un telefon fake pe care nu vă recomandăm să îl cumpăraţi, oricât ar fi preţul lor de mic.

Tendinţele de pe piaţa telefoniei mobile în ţară şi în lume

Piaţa de telefoane mobile este una extrem de exploatată la noi în ţară, iar surprinzător sau nu, aproximativ jumătate de piaţă este dominată de modelele Samsung. Se cumpără telefoane scumpe, ai noştri sunt la curent cu tot ce apare nou şi îşi achiziţionează telefoanele premium, de peste 600 de euro sau super premium, de peste 1.000 de euro. În jur de 3 milioane de smarphone-uri sunt cumpărate la noi în ţară în fiecare an, noi sau vechi, iar cei de la Samsung sunt lideri de piaţă.

Românii au şi o culoare preferată pe care o achiziţionează tot mai des, este vorba de negru, la care accesorizează de regulă huse în culori diferite. Evită, în schimb culoarea alb şi le mai place să achiziţioneze varianta lavender sau verde.

La nivel mondial, tot Samsung vinde cele mai multe modele de telefoane, având un procent de 20%, urmat de Apple, care vinde cam 18% dintre telefoanele ce se cumpără pe piaţă, Xiaomi vine din spate cu peste 13%, urmat de Oppo, cu 9%. Oamenii au tendinţa de a avea mai multe telefoane de ultimă generaţie, aleg aceleaşi variante scumpe şi pentru telefoanele mobile personale, dar şi pentru cele de serviciu.

Aşa s-a ajuns să existe pe glob mai multe telefoane mobile decât numărul populaţiei, iar la noi pe planetă există mai multe telefoane decât oameni. Asta datorită faptului că sunt persoane care deţin mai mult de un telefon mobil şi pentru că există preţuri accesibile pentru oricine, de la telefoane scumpe, de ultima generaţie şi până la smartphone-uri de preţuri medii, dar care au funcţii importante şi până la clasicele telefoane cu butoane, utilizate în special de cei mai în vârstă.

Galaxy S23 Ultra second hand
Varianta 5G Dual Sim, 512 GB, Phantom Black
Aceleasi functionalitati ca un model nou, dar mai ieftin
Se vinde un produs ca nou, cu doi ani garantie, la 4.829 lei. Acelasi model este disponibil si pe eMag, dar mai scump si fara garantie.
Vezi pretul pe flip.ro

La noi, aproximativ 50% din telefoanele care se vând anual aparţin Samsung, urmat de Huawei, care are o cotă de piaţă de 23% şi Apple, cu 5%, acestea fiind si produsele cele mai scumpe.

La capitolul telefoane premium vândute, Apple conduce topul la noi în ţară, prin vânzarea în 2023 a celor mai multe iPhone 14 Pro Max, iPhone 14, iPhone 13 şi iPhone 11. De la Samsung, cele mai achiziţionate modele în anul precedent au fost Galaxy A14, S23 Ultra, A14 5G, A54 5G şi A34 5G.

Alege cel mai bun telefon second hand, în funcţie de bugetul disponibil

Pentru cei care dispun de o sumă care acoperă un telefon ca nou, verificat temeinic, există varianta flip.ro. De aici, pot achiziţiona şi cei care nu au suma respectivă în cont şi vor un telefon pe care vor da ceva mai mulţi bani în final decât pe OLX sau la casele de amanet, dar care pot achiziţiona în rate fixe, fără dobândă. Acel cost în plus vine de la verificarea telefonului, dar şi de la garanţia de 2 ani, la care puteţi adăuga o garanţie extinsă.

Pentru cei care vor să negocieze preţul, cea mai bună alternativă este OLX, numai că verificarea o vor face personal. La fel se întâmplă şi la casele de amanet, acolo unde îţi poţi găsi modelul dorit dacă prospectezi bine piaţa, deoarece casele de amanet nu dispun de stocuri consistente. Aici vei găsi, cel mai probabil, şi cel mai bun preţ dintre toate, dacă ai noroc.

Samsung A34, la mâna a doua
Varianta Graphite, 256 GB
La mana a doua, poate fi achizitionat in stare excelenta cu doar 1.149 lei
Varianta second hand, dar in stare ca nou, in urma verificarilor temeinice, se vinde la 1.149 lei cu toate accesoriile incluse. Variantele de telefoane noi, direct din magazin, au preturi de pornire de la 1.669 lei.
Pretul pe flip.ro

Plati online in siguranta pentru produsele second hand

Atunci când achiziţionaţi telefoane la mâna a doua şi nu vă întâlniţi faţă în faţă cu un cumpărător sau nu mergeţi la casa de amanet veţi fi obligaţi să faceţi plăţi online. Aici ne referim la platforma flip.ro şi OLX, unde modul de plată este acelaşi.

Cu un minus la OLX, unde nu trebuie să faceţi niciodată tranzacţia în afara aplicaţiei si nu trebuie sa furnizaţi date pe platforme precum Whats App, Facebook ori Telegram către un cumpătător găsit pe OLX. În ambele cazuri, optaţi pentru plata prin card şi doar în aplicaţie veţi fi nevoit să introduceţi datele de identificare de pe card, pentru a putea fi realizată tranzacţia.

Normele care reglemeteaza vanzarea de produse la mana a doua nu vizeaza si dispozitivele electronice privind TVA-ul, prin urmare, nu vor fi impozitaţi nici cumpărătorii şi nici vânzătorii.

Toate produsele recomandate

Jurnalist pe zona de reviewuri si publishing online de peste 6 ani. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.

S-ar putea să-ți placă și

6 idei despre cum să găseşti reduceri şi cupoane pentru gadgeturi
6 idei despre cum să găseşti reduceri şi cupoane pentru gadgeturi
Cumpărăturile online au devenit de mult un mijloc interesant de a face bani pentru firme şi de a achiziţiona fără…
Cele mai bune 11 purificatoare de aer
Cele mai bune 11 purificatoare de aer
Am testat 11 purificatoare de aer ca să nu fiţi voi nevoiţi să o faceţi. Sunt atât de necesare în…
Aplicaţia chinezească de shopping care a revoluţionat Ecommerce-ul mondial
Aplicaţia chinezească de shopping care a revoluţionat Ecommerce-ul mondial
Pinduoduo este o aplicaţie chinezească care există pe piaţă de aproximativ, dar care a avut o creştere incredibilă după ce…
Păreri Trendyol. Experienţa mea de cumpărături online pe Trendyol.com
Păreri Trendyol. Experienţa mea de cumpărături online pe Trendyol.com
Vorbim astăzi despre cea mai mare platformă din Turcia de ecommerce, Trendyol, ce este controlată în mare parte de gigantul…
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
O foarte bună alternativă pentru achiziţionarea unui telefon mobil a devenit piaţa de telefoane second hand. De aceea, atunci când…
Carturesti Pareri. Cum am cumparat de aici si ce discounturi am folosit
Carturesti Pareri. Cum am cumparat de aici si ce discounturi am folosit
Carturesti este un magazine online de carte si nu numai, de unde va puteti achizitiona cam orice carte va doriti,…