Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

Carturesti Pareri. Cum am cumparat de aici si ce discounturi am folosit

Ultima actualizare: 19/02/2024, 15:24
Carturesti Pareri. Cum am cumparat de aici si ce discounturi am folosit
Libraria Carturesti
Update19 februarie

Carturesti este un magazine online de carte si nu numai, de unde va puteti achizitiona cam orice carte va doriti, rar se intampla sa nu dati de un produs de care aveti nevoie. In acelasi timp, puteti vizita si Carturesti Carusel, una dintre cele mai deosebite locatii care apartin brand-ului, dar mai exista locatii si in alte zone ale Capitalei. Despre experienta mea cu cei de la Carturesti veti afla mai multe din randurile care urmeaza.

Cei vei afla in acest articol
Cum poti comanda online de pe Carturesti
Cat timp dureaza livrarea si ce fel de servicii au.
Cum a fost experienta mea cu cei de la Carturesti
Ce probleme am intampinat cu cei de la carturesti.ro.

Cum iti poti cumpara produsele dorite de la Carturesti?

Nimic mai simplu, accesezi site-ul si iti cauti titlurile de care ai nevoie. In acelasi timp, te sfatuiesc sa arunci o privire si in sectiunea de promotii si oferte, care se reinnoieste saptamanal, unde veti putea gasi diverse titluri interesante, care va pot face cu ochiul, la preturi mici, pentru moment, pentru ca apoi se vor vinde cu pret intreg.

La ce trebuie sa fiti atenti atunci cand cumparati online de pe Carturesti?

Cei de la Cărtureşti au introdus recent un serviciu cu livrare în doar 24 de ore. Nu toate brand-urile din România se pot lăuda cu acest serviciu, care este extrem de util, dacă mă întrebi pe mine. Eu am folosit această variantă, prin serviciul Express loco, iar produsele mi-au fost livrate în aceeaşi zi. Nu toate produsele Cărtureşti se vând în acest mod, ci doar cele care sunt marcate cu eticheta 24h şi care se plasează până în ora 13:00 vor ajunge la tine, în Bucureşti, chiar în aceeaşi zi.

Coletul tău ajunge la tine prin Fan Courier, iar dacă ai depăşit ora 13:00, acestea vor ajunge la tine a doua zi, in maximum 24 de ore de cand ai plasat comanda. Costul acestui tip de livrare speciala este de 19 lei, iar comenzile sunt livrate în perioada luni – vineri, pana la cel tarziu ora 18:00.

Mai exista si o alta varianta prin care sa iti primesti produsele comandate de la Carturesti, aceea in care optezi pentru ridicarea coletului tau direct din librariile Carturesti. Pentru aceste produse vei putea face plata in doua moduri: prin card online, dupa ce se finalizeaza comanda si direct in librarie, cand ridici produsele, cand din nou, vei putea opta fie prin plata cash, fie prin plata cu cardul.

Variante de livrare pentru comenzile online

Am incercat si eu aceasta varianta si trebuie sa va spun ca eram pe aproape sa imi ratez ridicarea coletului. Acesta este tinut timp de 5 zile in libraria selectata, apoi revine la depozit. Eu am fost salvata de un mesaj primit de la Carturesti in fix ultima zi, cand efectiv uitasem de ridicarea acestei comenzi.

Cealalta varianta de livrare a comenzilor care este disponibila la Carturesti este, poate, cea mai accesibila dintre toate. De ce spun asta? Ei bine pentru ca este vorba despre easy box si si produsele va sunt livrate acolo si le vei putea ridica la orice ora iti doresti, in termenul de 5 zile cat coletul tau va sta intr-un locker.

Reduceri si vouchere pe Carturesti

Dupa cum v-am spus, titlurile celor de la Carturesti vin la oferte diverse. Cum este in prezent oferta de reducere de 35% pentru cartile scrise in limba engleza. Tot la oferta sunt si titlurile de fictiune clasica, dar exista si perioade cand aveti coduri de reducere de 10% la orice tip de comanda alegeti sa faceti. Pentru ca stim cat de mult va place sa faceti comenzi online, va lasam cateva coduri de reducere pentru carturesti.ro care sa va faca shopping-ul mai usor:

10 % reducere
EXPIRAT
VerificatExclusiv
Voucher extra-discount de 10%
Disponibil si la produsele deja reduse
XXXX10 Arată Codul
20 % reducere
Oferta
Discount de 20% la o selectie de carti
Vezi oferta
Cele mai frecvente întrebări
Se fac retururi la Carturesti?
Da, relativ usor si numai dupa ce completezi formularul de retur online. Primesti rapid banii in cont. Eu nu am avut niciodata probleme cu returul la Carturesti.
Cat dureaza livrarea?
Daca locuiesti in Bucuresti, poate ajunge si in aceeasi zi dupa comanda. Ai posibililitatea de a ridica coletele direct din librariile Carturesti si in aceeasi zi cand efectuezi comanda.
Jurnalist pe zona de reviewuri si publishing online de peste 6 ani. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.

S-ar putea să-ți placă și

Păreri Trendyol. Experienţa mea de cumpărături online pe Trendyol.com
Păreri Trendyol. Experienţa mea de cumpărături online pe Trendyol.com
Vorbim astăzi despre cea mai mare platformă din Turcia de ecommerce, Trendyol, ce este controlată în mare parte de gigantul…
De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip Olx sau Amanet
De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip, Olx sau Amanet?
Achiziţionarea unui telefon mobil la mâna a doua este o variantă preferată de mulţi români în special datorită costurilor, deoarece…
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
O foarte bună alternativă pentru achiziţionarea unui telefon mobil a devenit piaţa de telefoane second hand. De aceea, atunci când…
Cele două generaţii care adoră să facă shopping pe Temu De ce iubesc boomerii şi gen X aplicaţia chinezească
Cele două generaţii care adoră să facă shopping pe Temu! De ce iubesc boomerii şi gen X aplicaţia chinezească
Conform unui studiu realizat de un grup de cercetătorii, cele mai multe cumpărături pe Temu sunt făcute de către membrii…
Cum să-ţi faci cont în Aplicaţia Temu
Cum să-ţi faci cont în Aplicaţia Temu
Temu este cel mai popular magazin de shopping online. A apărut recent, dar a devenit mai popular şi decât Shein…
Parerea mea despre Zara. Ce mi-a placut si ce nu cand am cumparat de aici
Parerea mea despre Zara. Ce mi-a placut si ce nu cand am cumparat de aici
De la Zara si-a cumparat aproape toata lumea cate ceva. Este un magazin cu preturi relativ decente, cu campanii de…