Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

Cele mai bune telefoane Iphone second hand

Ultima actualizare: 08/05/2024, 13:48
Cele mai bune telefoane Iphone second hand
Telefoane second hand de la Apple
Update8 mai
Incluse in acest ghid:

Achiţionarea unui telefon este o necesitate, iar găsirea unui preţ mai mic poate fi o sarcină dificilă pentru fanii Apple, care îşi doresc să găsească un Iphone ieftin. O alternativă este piaţa de telefoane second hand, care s-a dezvoltat exponenţial în ultimii ani.

Puncte cheie ale articolului
Cel mai bun iPhone de buget este Iphone 11 Pro. Acesta poate fi achizitionat la pretul de 1200 de lei intr-o stare buna.
Atentie mare la starea bateriei atunci cand cumperi un iPhone la mana a doua. Daca este sun 85%, sa nu mergi mai departe cu tranzactia.
Evitati Olx sau Facebook marketplace atunci cand cumparati un Iphone, deoarece exista foarte multe modele fake pe piata din Romania.
Inspecteaza atent ecranul telefonului, daca nu este clar si are imperfectiuni, mai mult ca sigur a fost schimbat cu o „chinezarie”.

Cumpărătorii de telefoane la mâna a doua au la dispoziţie o sumedenie de variante pentru a-şi achiziţiona un smartphone care a mai fost folosit, dar cu performanţe bune, un nivel bun de funcţionare al bateriei şi aceleaşi specificaţii tehnice ca ale unui telefon mobil nou. Există numeroase platforme de unde vă puteţi achiziţiona un astfel de telefon la un preţ bun şi aveţi inclusiv posibilitatea de a cumpăra un telefon second hand în rate.

Piaţa de telefoane mobile second hand s-a dezoltat atât de tare încât cumpărătorii au posibilitatea de a-şi achiziţiona chiar în rate fără dobândă telefonul dorit, la un preţ relativ ok, care a mai fost folosit, dar care a fost verificat temeinic înainte de a fi pus la vânzare.

Una dintre platformele care se ocupă cu asta este flip.ro şi am detaliat procesul aici, unde puteţi vedea pe larg cum şi de unde să vă cumpăraţi un telefon în rate, la mâna a doua, cu o garanţie de doi ani, plus posibilitatea de extindere pentru încă un an la mâna a doua. Dacă nu sunteţi fan flip.ro, atunci puteţi încerca celelalte variante, precum OLX sau casele de amanet, unde cu siguranţă vă veţi găsi un iPhone care să se potrivească gustului şi cerinţelor voastre.

iPhone 8 – caracteristici şi preţuri

iPhone 8 la mâna a doua
Un telefon de la Apple de buget
La un preţ extrem de accesibil în prezent şi cu specificaţii tehnice bune
Arată ca un iPhone 6 sau 7, dar are extra caracteristici şi funcţionalităţi, fiind un telefon de tip hibrid propus de cei de la Apple
Vezi preţul

iPhone 8 a apărut în toamna anului 2017 cu surle şi trâmbiţe, însă nu a fost unul dintre cele mai agreate modele, în special din cauza aspectului, deoarece cei de la Apple nu au adus foarte multe îmbunătăţiri faţă de modelele precedente, iar utilizatorii s-au plâns că se aseamănă foarte mult cu iPhone 7 sau chiar 6 şi se ştie deja că fanii iPhone, care cumpără un smartphone abia apărut, uneori cu precomandă, îşi doresc să vadă schimbări, să se uite la telefonul nou şi să nu semene foarte mult cu cel pe care îl au sau l-au avut recent.

Cam asta a fost prima impresie atunci când s-a lansat. Atunci, Apple a avut în plan un telefon hibrid, care să arate ca precedentele modele, dar care să fie mai performant şi mai puternic.

Ecranul unui iPhone 8 există sub două variante, cea clasică şi Plus. Vorbim despre 4,7 inci în primul caz şi 5,5 inci în al doilea caz. Au fost prevăzute cu tehnologia IPS LCD, butonul Home cu scanner de amprentă de tip Touch ID şi o cameră foto de 12 megapixeli. Aici interveneau schimbările, de care utilizatorii nu ştiau, acelea că modelul iPhone Plus avea o cameră foto dublă şi un procesor A11 Bionic de 6 nuclee.

Ambele telefoane veneau din start cu iOS11, fast charging, în cazul utilizării unui încărcător specific şi cu posibilitatea de a face poze la o calitate excelentă. Atunci când s-a lansat, adică în urmă cu aproape 7 ani, acesta costa 3.749 lei varianta clasică şi 4.599 lei varianta Plus.

Poate vi se pare o sumă mică în prezent, dar judecând după puterea de cumpărare de la acel moment, achiziţionarea unui iPhone de ultimă generaţie reprezenta cam acelaşi efort financiar pe care îl fac românii acum, când cumpără un iPhone 15, de aproximativ 7000 de lei.

În 2024, după aproape şapte ani de la apariţie, telefoanele iPhone 8 se regăsesc în continuare pe piaţă. Camera de 12 megapixeli face în continuare poze bune, iar dacă optaţi pentru un device căruia i-a fost schimbată şi bateria, vă veţi bucura de un smartphone ca nou. Pe flip.ro, preţul de pornire al unui astfel de telefon este de doar 649 lei! pentru varianta de 64 GB, culoarea Space Grey.

Cea mai scumpă variantă disponibilă pe site este cea cu cea mai mare capacitate de stocare existentă, de 256 GB şi culoare roşie, condiţie ca dou, care costă 1.139 lei. După cum v-am mai spus, există şi posibilitatea de a-l achiziţiona în rate, iar pentru acest model, pornesc de la 95 de lei lunar.

Pe OLX, la o simplă căutare a cuvintelor cheie iPhone 8 veţi descoperi că aplicaţia vă va furniza peste 1000 de rezultate. Introduceţi filtrele necesare, precum locaţie, dacă doriţi predare personală, ca să îi puteţi face chiar dvs verificarea, caracteristici precum culoare sau memorie şi atunci căutarea se va restrânge.

Veţi avea posibilitatea de a negocia direct cu un cumpărător, dacă veţi descoperi un model şi, ceea ce este cel mai important, veţi regăsi un preţ mai bun decât v-aţi fi aşteptat vreodată: începând de la 230 de lei.

Un dezavantaj major este că nu dispune de verificare şi o puteţi face doar voi, nu puteţi beneficia de garanţie, deci vă veţi ocupa personal de eventualele reparaţii, aşa că ar fi o soluţie bună dacă să zicem vă găsiţi un telefon care vă place la un preţ foarte mic şi sunteţi dispuşi să mai investiţi o altă sumă în recondiţionarea sa.

Dezamăgire totală la apariţie

Recenziile din trecut au făcut deliciul haterilor, în special pentru că oamenii au avut alte aşteptări:

  • Cât am folosit iPhone 8 în ultima săptămână am descoperit că Apple putea să-l numească, pur și simplu, iPhone 7s.iPhone 8 este un smartphone bun, dar doar o îmbunătățire mică”;
  • „Când am pus mâna prima dată pe iPhone 8 și iPhone 8 Plus, mi-am spus imediat că sunt doar iPhone 7s și iPhone 7s Plus. Am greșit: sunt, cu siguranță, mai mult decât atât. Doar că au un design care nu-i prea ofertant. iPhone X va continua să atragă atenția în viitor, dar un lucru mi-a devenit mai clar după perioada de testare: poate că acestea nu au stilul iPhone X, dar iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt, într-adevăr, telefoane foarte bune, care nu vor dezamăgi fanii Apple și utilizatorii noi”;
  • „Cu siguranță, iPhone 8 e un telefon grozav, e mai bun decât iPhone 7 la anumite capitole. Totuși, dacă ai un iPhone 6s sau un 7, nu sunt prea multe argumente care să justifice trecerea la acesta. Dacă ai ceva mai vechi, desigur, iPhone 8 se va simți ca o actualizare considerabilă. Dar, din nou, la fel e cazul și cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus, care încă sunt la vânzare și la preț mai mic. Cu alte cuvinte, nu sunt prea multe de spus despre iPhone 8”.

Cam acestea au fost recenziile momentului. Eu am făcut parte din categoria care a făcut saltul de la iPhone 5 la un iPhone 8, iar în ceea ce privea calitatea pozelor (asta mă înteresa în 2017) era ireproşabil.

Iphone X second hand
iPhone la preţ decent
Raport calitate preţ excelent
Vine cu două camere de 12 megapixeli, încărcare wireless şi costă incredibil de puţin, chiar şi nou
Vezi preţul

La scurt timp după apariţia iPhone 8 şi foarte probabil din cauza controverselor iscate în jurul acestuia, cei de la Apple au venit cu o nouă inovaţie pe piaţă: iPhone X, într-o varietate de modele disponibile, mai capabile şi mai creative. A fost un telefon aniversar, pentru a marca 10 ani de la apariţia primului iPhone şi primul smartphone ce dispunea de ecran OLED, recunoaştere facială avansată, care lua locul Touch ID-ului pentru a scana chipul utilizatorului.

Noul smarthpone de la Apple venea cu aceeaşi capacitate de 12 megapixeli a camerei, dar revoluţiona prin amplasarea a două astfel de device-uri, existând deci două camere, de câte 12 megapixeli, plus o îmbunătăţire a camerei frontale, la 7 megapixeli.

Este primul telefon de la Apple care venea cu posibilitatea de încărcare wireless, plus alte îmbunătăţiri ale bateriei care îl face un telefon excelent chiar şi în prezent. Există trei variante simple, iPhone X, XS şi XR, iar la momentul lansării, cei de la Apple afirmau că XS este cel mai bun telefon pe care l-au făcut vreodată, raportându-se la nivelul de calitate şi preţ.

Dacă doriţi să îl achiziţionaţi în prezent, trebuie să ştiţi că pe flip.ro îl veţi găsi la mâna a doua, dar în variantă ca nou, cu toate îmbunătăţirile aduse, la preţul de doar 1000 lei. Acelaşi telefon, dar nou, de pe eMag, valorează 1700 lei, în timp ce pe OLX preţurile pornesc de la incredibila sumă de doar 450 de lei.

iPhone XS second hand
Un alt iPhone de buget
Pretul porneste de la 600 de lei
Specialiştii iPhone spuneau la lansare că este cel mai bun telefon, raportat la calitate şi preţ. Nu se mai păstrează şi în prezent această afirmaţie, dar avem în faţă un telefon cu specificaţii foarte bune, la un preţ execelent
Vezi pretul

iPhone XS a fost lansat pe 21 septembrie 2017 şi a fost primul telefon de la Apple care venea şi în varianta de gold, pe lângă alb şi negru, ceea ce a accelerat vânzările. Are o diagonală de 5,8 inci, cip A12 Bionic, şase nuclee, 4 GB de memorie RAM şi există sub trei forme de stocare: de 64, 256 şi 512 GB.

Are un hardware de top şi în prezent, dar şi un software foarte simplu, fiind uşor de utilizat de oricine. Ca design şi funcţionalitate, nu diferă foarte mult de fratele său, iPhone X. Este realizat din sticlă pe faţă şi pe spate, dar funcţia de Face ID este mai dezvoltată decât la iPhone X. Bateria este una excelentă, iar un ciclu complet de încărcare durează maximum două ore şi jumătate, fără să vorbim despre încărcarea rapidă. Vine cu două camere de 12MP, plus una frontală de 7 MP.

Dacă doriţi să cumpăraţi un astfel de telefon, preţul va fi mai mic decât la iPhone X, deşi este un model superior, în principal pentru că nu s-au fabricat la fel de multe astfel de modele, iar în cazul unor defecţiuni ce vor implica schimbări de piese, acestea vor fi mai dificil de găsit.

Pe flip.ro, modelul XS de 64 GB se poate achiziţiona la mâna a doua la preţul de doar 969 lei, în timp ce pe eMag nici măcar nu se găseşte. Pe OLX sau la casele de amanet, veţi găsi acealaşi model, cu aceeaşi capacitate de stocare, la doar 600 lei.

iPhone SE la mâna a doua
Pret bun pentru varianta 256 GB
Există modele lansate în 2020 şi în 2022
Un iPhone cu un design special, funcţionalităţi deosebite şi un preţ ceva mai ridicat faţă de cele prezentate anterior
Vezi preţul

iPhone SE a fost lansat în două modele, în 2020 şi 2022, între care nu există foarte mari diferenţe. Este un telefon perfect de buget, mai avantajos decât variantele iPhone 12 sau 13. Între modelele apărute la doi ani distanţă nu există niciun fel de diferenţă atunci când vine vorba de dispay sau design, au aceleaşi dimensiuni, de 138.4 x 67.3 x 7.3 mm, numai că modelul lansat mai recent este mai uşor cu 4 grame. O diferenţă cumva insesizabilă.

Au acelaşi ecran, aceeaşi rezoluţie şi ambele modele s-au lansat pe piaţă sub trei variante de culoare: negru, roşu şi alb.

Diferenţele intervin la capacitatea de stocare internă, iar modelul din 2020 are două variante, în timp ce acela din 20222 a apărut şi varianta superioară, de 256 GB. Un alt aspect important de menţionat este procesorul, care la modelul superior este unul mai avansat: iPhone SE 2020 are procesor A13 Bionic, în timp ce modelul SE 2022 vine cu cel A15 Bionic.

Au aceeaşi cameră, de 7MP frontală şi 12 MP cea normală, iar preţul diferă doar dacă alegem o variantă de memorie superioară. Este un model destul de rar, dar odată găsit, veţi face o afacere bună, dacă doriţi un telefon micuţ, dar cu funcţionalităţi bune şi preţ mic. Pe flip.ro, nu este disponibil acest model momentan.

Pe eMag, dacă doriţi modelul nou, varianta de 64 GB costă 2.299 lei, în timp ce variante second hand se regăsesc pe OLX la preţul de 550 lei.

iPhone 11 second hand
Baterie excelentă
Un telefon a cărui producţie a fost oprită, se regăseşte mai mult pe piaţa second hand
Vine cu caracteristici esenţiale, dar şi cu un procesor îmbunătăţit, iar preţul este unul foarte bun
Vezi preţul

iPhone 11 s-a lansat în 2019 ca telefonul perfect pentru majoritatea utilizatorilor, în special datorită faptului că sistemul de hardware pe care îl deţine este la fel de puternic ca în cazul modelelor Pro şi cu o autonomie extinsă a bateriei, ţine cu o oră mai mult decât modelele precedente.

Are camere foto wide şi ultra wide, iar la capitolul dezavantaje putem puncta faptul că display-ul are o rezoluţie mică. S-a lansat cu un preţ de pornire mai mic decât modelele precedente, sub 4000 de lei, ceea ce nu s-a mai întâmplat nici până în prezent. Există şase variante de culoare: alb, negru, roşu, verde, violet şi galben.

Între timp, înainte de lansarea modelului iPhone 14, producţia telefoanelor iPhone 11 a fost oprită complet, deci dacă vă doriţi un astfel de smartphone nou, va fi destul de greu de găsit. Doar pe piaţa mobilelor second veţi mai putea găsi, iar preţurile sunt unele cât se poate de accesibile.

Pe flip.ro puteţi achiziţiona varianta de 64 GB, Space Grey, la preţul de doar 1.299 lei, în timp ce pe OLX circulă anunţuri cu un preţ de pornire de la 800 lei.

iPhone 11 Pro la mâna a doua
Preţ bun pe flip.ro
Producţia a fost oprită, nu se mai găsesc telefoane noi
Are o baterie excelentă, care ţine mai mult decât la modelele superioare
Vezi preţul

iPhone 11 Pro este un telefon performant, cu un design ce a fost păstrat şi la modelele superioare, deci un plus pentru cine vrea să îşi achiziţioneze un model de telefon cu un aspect plăcut, funcţionalităţi foarte bune, şi un preţ mai bun decât modelele superioare.

Este certificat IP68, adică vor funcţiona perfect şi dacă vor sta în apă timp de 30 de minute. Are un ecran uriaş, de 6,1 inci, iar tehnologia folosită este Super Retină XDR OLED, cu un display de 458 ppi, adică este forte luminos, cu o densitate de pixeli genială. Este un model net superior la capitolul baterie celui care a apărut anul următor, fiind mai bun astfel la acest segment decât un telefon iPhone 12.

Şi pentru acest model producţia a fost oprită, deci le veţi regăsi cu precădere pe site-urile care comercializează telefoane la mâna a doua. În prezent, un Iphone 11 Pro, de 64 GB, se vinde ca nou, pe flip.ro la preţul de 1859 lei, sau în rate, de la 155 lei pe lună.

Pe OLX, se regăseşte de la preţul de pornire de 1200 lei, cu un nivel de funcţionare al bateriei de peste 90%. Pe eMag nu se mai regăsesc telefoane iPhone 11 Pro şi nici pe celelalte site-uri de specialitate.

iPhone 12 second hand
Cel mai vândut telefon
Capacitate mare de stocare
Preţ foarte bun şi raport calitate preţ excelent, având în vedere funcţionalităţile şi faptul că poate fi achiziţionat cu o sumă bună, la 3 ani de la lansare.
Vezi pretul

Vorbim acum despre cel mai bine vândut telefon al anului 2021, iPhone 12. A fost cel mai comandat smartphone de către iubitorii de tehnologie, iar varianta standard a fost cu 5% mai cumpărată decât restul telefoanelor mobile. Pe lista celor mai vândute telefoane în acelaşi an, pe locul al doilea în top, s-a aflat iPhone 12 Pro, cu 3%. Conform unor studii care au fost realizate la acel moment, s-a datorat în principal faptului că exista o cerere majoră pe piaţă de telefoane care suportă 5G, iar iPhone 12 a fost punct ochit, punct lovit.

Dar nu este vorba numai de asta, deoarece iPhone 12 vine şi cu funcţionalităţi deosebite, un cip A14 Bionic, o viteză net superioară, plus un display de frecvenţă înaltă şi o rată de refresh incredibilă, ceea ce înseamnă că iPhone 12 execută task-urile foarte repede. Design-ul este superior modelelor precedente, au procesoare de 5nm şi o capacitate de stocare de până la 256 GB, la varianta cea mai scumpă. Acesta se vinde fără accesorii, adică fără încărcător şi căşti.

Un iPhone 12 de 64 GB se vinde pe flip.ro de la preţul de 1.999 lei, iar varianta de 256 GB costă 2.649 lei. Pe eMag, modelul de 64 GB costă 2.629 lei, iar varianta cu cel mai mare spaţiu de stocare, de 256 GB, se vinde cu 3.450 de lei.

De aici le puteţi cumpăra noi nouţe, cu garanţie, dar aceeaşi garanţie vă este oferită şi pe flip.ro, la telefoanele second hand, unde aveţi şi posibilitatea de a achiziţiona în rate. Pe OLX, preţurile pornesc de la 950 de lei, dar nu aveţi niciun fel de garanţie.

iPhone 13 second hand
Camere la fel ca pe iPhone 12
Autonomia bateriei mult mai bună
Este disponibil într-o mare varietate de culori şi cu memorie de până la 512 GB pentru varianta clasică.
Vezi pretul

Lansat în septembrie 2021, iPhone 13 vine cu o capacitate maximă de stocare de 512 GB, dar şi preţul este mai piperat în acest caz. Există patru variante pe piaţă, iPhone 13 mini, cel clasic, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max şi la capitolul culori, pot fi achiziţionate în variante de roşu, alb, negru, albastru şi roz pal pentru modelul mini şi clasic, în timp ce pentru modelele Pro şi Pro Max, se vând pe piaţă doar modele gri, auriu, argintiu şi albastru.

Are aceleaşi camere ca fratele mai mare iPhone 12, adică de 12 MP fiecare, filmează în 4K, şi nici la camera frontală nu au venit cu un upgrade, existând aceeaşi lentilă de 12 MP. Spaţiul de stocare variază de la 128 GB şi până la 1 TB, doar în cazul modelelor Pro.

La capitolul baterie, cei de la Apple au venit cu îmunătăţiri şi, ca sa înţelegeţi mai bine, iPhone 13 va funcţiona cu două ore şi jumătate mai mult, la acitivăţi intense pe telefon, decât o face iPhone 12.

Varianta din imagine, de 128 GB, iPhone 13 Red, costă pe flip.ro 2.239 lei sau 186 în rate, lunare. Aceeaşi variantă de telefon se regăseşte pe OLX la 1.750 lei, dar fără garanţie inclusă.

Ce dezavantaje avem atunci când achiziţionăm un iPhone second hand?

În primul rând, ceea ce ne afectează cel mai mult, este riscul de a se defecta. Acesta este un fapt comun care se întâlneşte la orice dispozitiv second hand şi se poate întâmpla şi la telefoane. De aceea, recomandarea noastră este să achiziţionaţi de pe site-urile care vând telefoane la mâna a doua, dar unde beneficiaţi şi de garanţie. Pe flip.ro, de exemplu, garanţia cu care se achiziţionează un telefon este de 2 ani, iar dacă doriţi, o puteţi extinde cu încă un an. Preţul diferă în funcţie de modelul ales. Un alt dezavantaj ar fi starea bateriei, daca aceasta este sub 85% nu ar fi o idee prea buna sa mai cumperi device-ul.

Experienţe în urma research-ului

Am testat cele 8 modele de telefoane de la Apple prezentate mai sus. Pentru că telefoanele iPhone, indiferent de model, se depreciază în urma apariţiilor noilor modele, pentru toate modelele inferioare preţul creşte gradat. În acest mod, vă puteţi achiziţiona un telefon excelent, cu specificaţii tehnice de cea mai înaltă calitate, la un preţ foarte bun.

Aşa cum era de aşteptat, telefonul cu cea mai redusă performanţă este iPhone 18, dar fiind un telefon de buget, ar trebui să vă aşteptaţi să nu se mişte la fel de repede sau să facă fotografii de aceeaşi calitate precum un iPhone 12 sau 13.

Un telefon foarte bun este şi iPhone 11 sau iPhone 11 Pro, pentru cei care doresc un telefon cu un ecran mai mare. Raportul calitate preţ este unul foarte avantajos, iar asta se datorează şi faptului că producţia acestor telefoane a fost oprită înainte de lansarea modelului 14. Aici sunt, desigur, plusuri şi minusuri, deoarece preţul este mult mai mic, dar va fi şi mai dificil de reparat un telefon pentru care nu se mai regăsesc piese.

Aceste două modele însă au o performanţă excepţională, o rată bună de refresh şi sunt ideale pentru utilizatorii care vor să achite un preţ accesibil, dar care să aibă parte şi de o experienţă bună.

Cel mai bun iPhone pentru bateria sa este, de departe, iPhone-ul 14, dar este şi unul scump. La un preţ mai avantajos, dar cu o bună autonomie a bateriei, este iPhone SE, care poate fi declarat cu uşurinţă drept cel mai bun telefon de buget.

La capitolul telefoane premium, putem puncta iPhone 12 şi 13, două modele foarte apropiate ca performanţă, dar şi ca preţ, care va fi unul mai mare însă decât restul telefoanelor prezentate anterior.

Pot realiza fotografii şi portrete la o calitate net superioară celorlalte, imaginile pe care le-am captat cu aceste două telefoane ies „lacrimă”, deci depinde doar de voi, în funcţie de ceea ce vă doriţi să vă achiziţionaţi, ce aşteptări aveţi şi ce buget disponibil. Variante sunt, şi de modele şi de locul de unde le puteţi achiziţiona.

Toate produsele recomandate

Jurnalist pe zona de reviewuri si publishing online de peste 6 ani. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.

S-ar putea să-ți placă și

 Cele mai bune 12 telefoane Android
📱 Cele mai bune 12 telefoane Android
Sistemul de operare Android este preferat de mulţi în detrimentul celor cu iOs şi în rândurile următoare vă vom prezenta…
Cand apare Iphone 16 Pro Max in Romania si cum il poti precomanda
Cand apare Iphone 16 Pro Max in Romania si cum il poti precomanda
Apple a anunțat oficial noile modele iPhone 16 și iPhone 16 Pro, continuând să definească standardele în domeniul smartphone-urilor. Aceste…
Precomandă iPhone 16 Pro si Pro Max de la eMag. Ce pret vor avea noile Iphone
Precomandă iPhone 16 Pro si Pro Max de la eMag. Ce pret vor avea noile Iphone
Fanii Apple au motive de entuziasm, deoarece noua serie de iPhone-uri va fi disponibilă curând pentru precomandă pe eMAG. Începând…
De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip Olx sau Amanet
De unde să cumperi telefoane second hand ieftine. Flip, Olx sau Amanet?
Achiziţionarea unui telefon mobil la mâna a doua este o variantă preferată de mulţi români în special datorită costurilor, deoarece…
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
Cum să obții prețul cel mai bun când vrei să-ți vinzi telefonul
O foarte bună alternativă pentru achiziţionarea unui telefon mobil a devenit piaţa de telefoane second hand. De aceea, atunci când…
Review Motorola RAZR 2023 si RAZR. Se incinge lupta flip-urilor
Review Motorola RAZR 2023 si RAZR+. Se incinge lupta flip-urilor!
Într-o lume dominată de smartphone-uri elegante, Motorola continuă să fie campionul telefoanelor cu clapetă cu ultimele sale lansări. Compania care…