Fa cunostinta cu Apple AirPods Pro 2, cele mai puternice casti wireless earbuds potrivite pentru iPone-ul tau.
Apple fiind compania care a pus pe harta castile wireless in ear, Airpods-urile sunt considerate varf de gama. Dar americanii au schimbat strategia din mers – in loc sa continue sa dezvolte fara limite aceasta serie de produs, au divizat-o. Astfel, AirPods-urile au ramas ca solutie de buget pentru fani, o solutie fiabila si de incredere, insa mai putin dotata tehnic, in timp ce Apple a lansat si o varianta in care a aruncat tot ce a avut mai bun, intitluata AirPods Pro. Aceasta serie Pro s-a nascut odata cu generatia a doua a Airpod-urilor, de unde si desincronizarea de nume.
Despre Apple stim ca prefera sa aduca foarte putine modificari liniilor de design care si-au atras aprecierea publicului. O vedem foarte clar in fiecare iPhone sau MacBook lansat si o vedem si la AirPods. Desi Airpods Pro reprezinta in esenta o alta linie de produs, ele pastreaza principalele elemente de design ale variantei de baza.
Principalele diferente de design care se observa intre cele doua serii Airpods vizeaza formei carcasei din jurul difuzorului, dar mai ales prezenta dopurilor auriculare. pentru potrivirea in ureche, care de pe varianta simpla limpsesc. Carcasa este similara cu cea de la varianta simpla, insa este dotata in plus cu un cip Apple U1 care iti permit sa o localizezi imediat, in cazul in care nu mai stii unde ai lasat-o, fie ascultand dupa sunetul emis de carcasa, ori cu ajutorul unei aplicatii din telefon.
Pe parte de control, Apple AirPods Pro este identic cu fratele sau mai mic. Panoul cu senzor tactil de pe casca dreapta iti permite sa controlezi rapid, dintr-o atingere, muzica si apelurile.
👉 Singurele dispozitive din aceeasi clasa care se pot bate de la egal la egal cu Airpods 2 sunt Sony WF-1000XM4, despre care am putea spune ca sunt usor mai bune.
Noul cip dezvoltat de Apple, H2, este secretul performantelor incredibile ale acestor AirPods Pro. Tehnicienii americani au dotat fiecare casca cu cate un cip, care lucreaza impreuna cu microfoanele de exterior pentru a oferi o functie de izolare a zgomotului extrem de precisa. Cipul H2 imbunatateste si calitatea sunetului, impreuna cu un driver si cu un amplificator proiectat special pentru a reduce distorsiunile in timp real si pentru a oferi note clare, la orice volum, de la inalte puternice, pana la un bass profund.
Apple se lauda ca tehnologia anularii zgomotului este de doua ori mai performanta decat in cazul primei generatii a AirPods Pro. Nu stim in ce masura se poate masura satisfactia din acest punct de vedere, dar putem sa certificam ca functioneaza impecabil. Cipul H2 foloseste algoritmi de calcul pentru a anula in mod inteligent zgomotul, aplicand un contra-efect in casti, astfel incat sa il percepi ca pe un sunet alb.
Castile Apple AirPods Pro sunt pline de sisteme inteligent pentru imbunatatirea experientei de ascultare. Exista un senzor care detecteaza miscarile capului, pentru a oferi un sunet multidimensional, iar un altul care iti face fizionomia canalului auricular pentru a aplica modificari in egalizatorul adaptiv, astfel incat sa percepi toate notele din muzica ta preferata exact asa cum au fost gandite de creatorul lor.
La cat de bine a fost primita varianta de baza, e lesne de anticipat care a fost reactia publicului odata cu lansarea AirPods Pro. De fapt, acestea au fost castile ale caror vanzari au dus Apple pe primul loc in topul vanzarilor de casti wireless in ear, la nivel mondial.
Dovada pentru calitatea ireprosabila a acestor casti se vede foarte bine si pe siteurile retailerilor romani. De exemplu, pe siteul Emag nu vei gasi rating-uri de o stea, iar cele de 2-3 stele pot fi numarate pe degetele de la o mana. Chiar si acestea putine nu fac referire la probleme de sunet sau de constructie. Ele fac referire la o comparatie cu varianta de baza AirPods 3 si o analiza a pretului - daca imbunatatirile merita plusul de cateva sute de lei.
Vezi lista completa a celor mai bune casti wireless de tip earbuds la ora actuala👇👇