Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

Pareri Answear. Cum a fost experienta mea de shopping la Answear

Ultima actualizare: 09/12/2023, 12:44
Pareri Answear. Cum a fost experienta mea de shopping la Answear
Pareri Answear. Cum a fost experienta mea de shopping la Answear
Update9 decembrie

Pe Answear veţi regăsi o gamă variată de produse, atât pentru bărbaţi şi femei, cât şi pentru copii. Am comandat şi eu în dese rânduri, iar din acest articol veţi afla cum a fost experienţa mea cu această platformă de shopping online.

Puncte cheie ale articolului
Cum poţi face comenzile pe Answear
Care a fost experienţa mea cu cei de la Answear şi ce aş îmbunătăţi dacă aş fi în locul lor
Trucuri despre găsirea celor mai avantajoase oferte
Câteva idei despre codurile de reducere şi cum te poţi folosi de ele

Cum să vânezi reducerile pe Answear

Ce trebuie să reţineţi înainte de toate este faptul că Answear nu dispune şi de un magazin fizic, prin urmare, toate produsele pe care le vedeţi la ei pe site sau în aplicaţie pot fi comandate doar online. Primul produs pe care l-am comandat de la ei a fost o pereche de ghete de la Steve Madden, cu care am dat oa devărată lovitură.

Le-am descoperit iniţial în magazinul Colective din AFI Palace Cotroceni, la preţul de 1000 de lei. Se întâmpla undeva în apropierea sărbătorilor, când mă gândeam că parcă nu aş da totuşi atât de mulţi bani pentru o pereche de bocanci. Chiar dacă erau cei mai interesanţi dintre toţi cei pe care îi avusesem până atunci. Negri, din piele, cu un toc decent, dar care îţi dădea un vibe de înălţime şi câteva accesorii ataşate, precum lanţuri şi bile. Am zis să-i probez şi după ce am văzut cât de comozi sunt, am stabilit că nu o să-i cumpăr, dar o să-i pun pe lista mea de cumpărături viitoare, poate vin reducerile după sărbători, zic.

Ajunsă acasă, nu mă puteam opri din a mă gândi la ei, aşa că am dat un search pe google cu numele produsului. Nu mică mi-a fost mirarea când am dat de ei pe Answear, acolo unde acelaşi model se vindea cu fix 700 de lei! Pentru că m-am înregistrat pe newsletter, am mai primit automat un cod de reducere de 10% şi aşa m-am ales cu perechea mea perfectă de bocanci. Pot spune că din acest punct de vedere, Answear este genial.

Discount considerabil la produsele de brand

Găsiţi aici cam tot ce vedeţi şi pe alte site-uri sau aplicaţii de magazine online, dar preţul pare că este întotdeauna mai mic. Spun pare pentru că eu am tot continuat să fac genul acesta de cumpărături de la ei, dar nu pot băga mâna în foc pentru chiar toate produsele.

Mi-am mai comandat o bustieră Versace, un model dintr-o colecţie mai veche, care se regăsea însă şi pe site-urile concurente, dar unde, din nou, preţul era cumva de neatins. 900 lei, 870 lei şi tot aşa. Am prins o campanie de reduceri de vară şi aşa am ajuns să îmi comand bustiera la care tot râvneam pentru vacanţă la doar 479 de lei.

Cel mare mare minus: timpul de livrare (care nu este oricum unul exagerat)

Diferenţa nu este atât de mare la toate produsele, căci am mai comandat şi altele, după cum v-am mai spus, doar că acestea au fost cele mai notabile experienţe, cu diferenţe uriaşe de preţ şi consider că am făcut nişte dealuri foarte bune, pe care am vrut să vi le împărtăşesc şi vouă.

Un singur lucru mi-a dat bătăi de cap şi anume timpul de livrare. Nu a fost unul extrem de rapid, aşa cum se întâmplă în cazul celor de la Fashion Days, de exemplu, care par că fac livrările comenzilor de pe o zi pe alta, ci am aşteptat după fiecare colet undeva la 3-5 zile lucrătoare.

Coduri de reducere pe Answear

Pentru că dorim să venim în sprijinul vostru şi să vă dăm un mic imbold în a vâna reduceri, vă oferim două coduri de discount la Answear, pe care să le folosiţi pentru comenzile voastre. Primul este valabil exclusive pentru propria lor colecţie, Answear Lab, iar al doilea îl veţi putea utiliza pentru orice fel de comandă doriţi. Este în valoare de 15% şi îl puteţi aplica inclusive la produsele existente în alte campanii.

20 % reducere
EXPIRAT
Verificat
Cod de 20% reducere pe Answear
Discount valabil pentru produsele noi
XXXXLS Arată Codul

10 % reducere
EXPIRAT
Verificat
Extra 10% discount la comenzile online
Reducerea se aplică la comenzile de minimum 400 de lei
Vezi oferta
Cele mai frecvente întrebări
Pe Answear se vând produse originale?
Da, cu siguranţă. Pentru siguranţă, le puteţi comanda, verifica şi dacă nu sunteţi mulţumiţi de calitatea produselor, puteţi face retur.
Cum beneficiezi de coduri de reducere?
Ne urmăreşti pe noi, deoarece postăm în timp real cele mai noi campanii şi te abonezi la newsletter-ul lor. În primul rând, pentru că vei primi un cod de reducere de 10%, iar în al doilea pentru că acolo vei fi informat cu privire la campaniile existente sau viitoare.
Jurnalist pe zona de reviewuri si publishing online de peste 6 ani. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.

S-ar putea să-ți placă și

Cupio Pareri. Ce am comandat de aici si cum a decurs totul
Cupio Pareri. Ce am comandat de aici si cum a decurs totul
Cupio este un magazine destinat femeilor cu produse de ingrijire si cosmetica. Va puteti bucura de ofertele si produsele sale…
Pareri Parfimo. Experienta mea la acest magazin de parfumuri
Pareri Parfimo. Experienta mea la acest magazin de parfumuri
Parfimo este o platformă de shopping online de unde vă puteţu cumpăra parfumuri, probabil v-aţi dat deja seama după numele…