Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

Cele mai bune 5 balansoare pentru bebe la ora actuală

Autor: Apostol Nicu
Ultima actualizare: 03/10/2022, 11:55
Cele mai bune 5 balansoare pentru bebe la ora actuală
Update3 octombrie

Atunci când un copil vine pe lume viaţa părinţilor săi se schimbă radical. Mai multe griji, frici, cheltuieli la care nu s-au gândit, poate, niciodată şi responsabilitatea că viaţa unui omuleţ depinde doar de tine.

De aceea, părinţii se străduiesc să le cumpere copiilor lor cele mai bune şi utile produse pentru a se dezvolta armonios, dar şi pentru a le fi lor mai uşor să-i liniştească, să-i calmeze şi să îi crească. Un astfel de produs, extrem de util atât pentru copil, cât şi pentru părinţi, este balansoarul pentru bebe.

De ce este util un balansoar pentru bebeluşi

Este firesc să fiţi obosiţi, să nu îi puteţi ţine tot timpul în braţe. Desigur că specialiştii nici nu recomandă asta şi de aceea un balansoar este extrem de util. Chestia cu ţinutul în braţe poate fi folositoare pentru moment, însă pe plan îndelungat nu vă poate aduce decât rău. Pentru că este bine şi frumos să vă ţineţi bebeluşul la piept, dar odată cu trecerea timpului, cel mic se va obişnui să stea doar aşa, ceea ce pentru părinţi va fi un supliciu, căci micuţul va deveni din ce în ce mai greu şi va fi mai dificil de ţinut în braţe. Mai mult, în acest mod îl veţi învăţa să fie dependent de voi şi vă va fi foarte greu să dispăreţi preţ de o secundă din raza lui vizuală fără ca acest fapt să-l deranjeze.

De aceea, vă prezentăm în continuare mai multe balansoare concepute special pentru bebeluşi pe care le veţi putea utiliza cu încredere. Graţie faptului că au fost şi testate înainte de redactarea acestui articol vă veţi putea alege mult mai uşor produsul care să vă satisfacă nevoile şi cerinţele financiare pentru că, desigur, şi acest aspect este extrem de important.

Cum să vă alegeţi un balansoar potrivit pentru cel mic

Aşadar, în acest mic ghid de cumpărături veţi găsi idei despre cum să achiziţionaţi un balansoar potrivit pentru cel mic, în care să stea, să se joace ori chiar să adoramă, în timp ce voi vă veţi putea face toate treburile casnice.

Balansoar Fisher-Price 2 in 1 Rainforest Friends

Începem cu un balansoar de tip 2 în 1, care se poate utiliza atât pentru scopul principal, dar care poate fi foarte uşor pliat şi reglat ca un şezlong. Va putea fi folosit în mai multe etape de dezvoltare ale micuţului şi se poate regla în mai multe poziţii, totul pentru confortul celui mic. Poate fi setat ca atunci când copilul este aşezat în balansoar să se poată uita, bucura şi linişti cu ajutorul jucăriilor ataşate pe suportul de deasupra lui. Suport care este, desigur, detaşabil şi care poate fi pus şi scos ori de câte ori doriţi, fără prea mare efort. Pentru că este un balansoar electric, acesta poate fi reglat, după cum am mai spus, în diverse poziţii, în funcţie de ceea ce doriţi să facă cel mic.

Este prevăzut cu un suport din material metalic, pentru o bună rezistenţă, care este acoperit de o husă foarte moale, din pluş, care poate fi detaşată oricând foarte uşor, pentru a putea fi curăţată. Este un produs safe, nu trebuie să vă preocupe prea tare ideea că cel mic ar putea cădea, căci are bară de protecţie, iar designul său este un special, ergonomic, realizat întocmai pentru copii. Se recomandă încă de la naşterea copilului şi până când acesta va ajunge la o greutate de 18 kg.

Vibraţii speciale pentru liniştea bebeluşului, într-un singur leagăn deosebit

Preţul acestuia este de doar 327 de lei şi poate fi achiziţionat de pe platforma eMag prin diverse variante, fie cash, fie prin card de cumpărături şi îl puteţi primi acasă, la easy box sau îl puteţi ridica direct dintr-un show-room al companiei.

Acesta este dotat cu vibraţii relaxante, care îi vor potoli neliniştile celui mic şi îl va ajuta, astfel, să adoramă. Are şi o jucărie muzicală, arhicunoscuta zornăitoare, care este dispusă pe bara de jucării şi poate fi activată chiar şi de cel mic. Funcţionează cu ajutorul unei baterii alkaline de tip D care, atenţie, nu este inclusă în acest pachet şi trebuie achiziţionată separat. Îl puteţi folosi chiar şi atunci când îl hrăniţi pe cel mix, dacă aşezaţi scaunul în poziţie fixă, iar husa cu care este prevăzut poate fi spălată uşor atât la mână, cât şi la maşina automată de spălat.

Leagan Portabil BO Jungle Pentru Bebeluşi cu Arcadă Jucării

În continuare, vă vom prezenta un balansoar electric, prevăzut cu un spătar ce se poate regla în două poziţii, adică atât în cea orizontală pentru când doriţi ca cel mic să doarmă, dar are şi o poziţie de joacă, în care bebeluşul va sta ridicat. Are temporizator încorporat, asta înseamnă că prin ajutorul lui veţi seta timpul exact cât doriţi ca cel mic să fie legănat. Atenţie, însă, îl veţi putea ţine pe cel mic în acest tip de balansoar de la naştere şi doar până când va „împlini” o greutate de 9 kilograme. Are funcţii sonore, cu un volum reglabil, care să poată fi utilizate şi când cei mici dorm şi au nevoie de muzică liniştitoare, dar şi atunci când se joacă şi puteţi da play unei variante mai interactive şi animate.

Are o bară detaşabilă, unde veţi regăsi mai multe jucării pentru micuţ. Pe lângă cele două poziţii principale, pe care oricare mămică le caută, acesta mai poate fi reglat şi în alte trei moduri.

Balansoarul pentru fetiţe şi băieţei

Costă 450 de lei pe eMag şi platforma aceasta oferă posibilitatea de a-l achiziţiona în rate, cu un preţ de pornire de 32 de lei pe lună. Ceea ce înseamnă că şi părinţii cu venituri modeste ar putea să îşi permită un astfel de leagăn pentru micuţul lor.

Temporizatorul are patru funcţii standard, de 15, 30, 45 sau 60 de minute, perna cu care este prevăzut este de înaltă calitate şi se poate spăla atât la mână, cât şi la maşina automată. Cureaua are 5 puncte unde poate fi prinsă şi culoarea în care acesta vine, adică bej, îl face să poată fi utilizat atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţei.

Leagan Electric Wunderkid Side, cu Conectare la Priză

Un balansoar ideal pentru dormit, mâncat şi joacă, prevăzut cu spătar reglabil şi măsuţă detaşabilă, foarte uşor de curăţat. Are 5 trepte de legănat, pe care le veţi putea seta după bunul vostru plac, implicit mai multe tipuri de mişcări. Asta înseamnă că bebeluşul nu va fi balansat doar în faţă şi în spate, ci şi în laterale, stânga, dreapta.

Poate fi utilizat atât cu baterii, cât şi prin conectarea la priză. Dacă nu doriţi să îl conectaţi la electricitate şi vreţi să folosiţi baterii, trebuie să ştiţi că acestea nu sunt incluse în pachet şi va trebui să le achiziţionaţi separat. Are un carusel simpatic, pe care sunt ataşate mai multe jucării, care se prinde deasupra scaunului iar cel mic va putea ajunge foarte uşor la ele. Spătarul scaunului acesui balansoar este reglabil în două puncte şi leagănul are muzicuţă, aşa cum le place părinţilor să spună. Are un playlist de 17 melodii liniştitoare pentru ca cel mic să îşi poată face somnul atât de necesar pentru o dezvoltare armonioasă.

Până la ce greutate poate fi ţinut un bebeluş într-un astfel de balansoar

Pe eMag, acesta poate fi achiziţionat la preţul fix de 511 lei sau în rate, pornind de la preţul de 27,27 lei pe lună. Are telecomandă, ceea ce înseamnă că nu va mai fi nevoie să intraţi în raza vizuală a celui mic şi să îi tulburaţi joaca sau vouă liniştea şi este ideal pentru copii până ajung la greutatea de 9 kilograme. Husa pentru scaun este detaşabilă şi se poate spăla foarte uşor, în apă care nu trebuie să atingă o temperatură de peste 40 de grade. Şi piesele din plastic se pot curăţa foarte uşor, la fel şi cele din metal, folosind apă călduţă şi un detergent neutru. Dimensiunile sale sunt de 74 (L) x 64 (l) x 88 (h) cm.

CLD Care Love Devotion

Leagan Electric Multifunctional Bebeluşi cu Acoperiş rabatabil şi Plasă protecţie, conexiune Bluetooth, telecomandă, Jucării şi Melodii, CLD Care Love Devotion.

În continuare, vă prezentăm un balansoar avansat, un model ce are o tehnologie nouă şi un design evoluat, futurist. Este realizat din materiale de cea mai bună calitate, moderne şi foarte safe pentru cel mic, plus tehnologie de ultima generaţie. Are un unghi de 25 de grade, conceput special pentru a imita îmbrăţişarea caldă a mamei, atât de necesară pentru liniştea şi creşterea celui mic. În acest mod, bebeluşul tău se va simţi ca şi cum l-ai ţine la piept, va sta într-un mediu familiar, cât timp tu îţi faci şi alte treburi casnice. Are un USB la care puteţi conecta un stick şi pe care îi puteţi pune orice fel de muzică doriţi. Totodată, este prevăzut şi cu funcţie de bluetooth pentru a putea încărca cele mai simpatice sunete, atât de adorate de cel mic.

Muzică pentru cel mic de la distanţă, prin funcţia de bluetooth

Balansoarul este de tip scoică, ceea ce îi conferă celui mic o siguranţă în plus, alături de centura care poate fi reglată în cinci puncte diferite. Pentru că este un balansoar elegant, acesta poate fi programat de la distanţă, prin intermediul funcţiei de bluetooth, ceea ce înseamnă şi că nu va trebui să intraţi în raza vizuală a celui mic pentru a-i putea pune muzică şi nu îi veţi tulbura liniştea sau somnul în niciun fel. Husa pentru scaun este detaşabilă, realizată din materal de calitate, 100 % sigur, alături de el veţi primi cadou şi o plasă de ţânţari, pentru a-l putea folosi atât în interior, cât şi în exterior, precum şi mai multe jucării de pluş pe care le veţi putea atârna deasupra celui mic.

Costă doar 500 de lei, iar pentru funcţiile de care dispune putem spune că nu veţi găsi altul la fel la acest preţ. Este de culoare gri, ceea ce înseamnă că îl puteţi folosi şi dacă aveţi fetiţă, şi dacă aveţi băieţel, fără să vă faceţi vreodată probleme de acest gen.

Fotoliu balansoar bebeluşi 4MOMS MamaRoo 4.0 Plush, Multicolor

Ultimul model pe care l-am testat pentru voi este, la bază, un fotoliu, care a fost conceput de către specialiştii în parenting cu scopul de a imita mişcările mamei, atunci când îşi leagănă bebeluşul. Este performant şi dispune de o tehnologie avansată, are o aplicaţie pe care o puteţi instala pe telefon, indiferent de sistemul de operare al acestuia, fie iOs sau Android, deci se poate descărca atât din App Store, cât şi din Magazin Play. Prin intermediul aplicaţiei veţi putea controla leagănul mult mai uşor, din confortul propriului pat, ori din bucătărie sau de unde doriţi. Acest tip de balansoar poate fi utilizat de bebeluşii nou-născuţi şi până la cei cu o greutate de maximum 11 kilograme. Atenţie, dacă micuţul tău va depăşi această greutate, acest fotoliu nu mai este sigur pentru el, nu îi va putea asigura protecţia de care el are nevoie.

Este realizat într-un design minimalist, cu o mulţime de jucării care se pot ataşa sau detaşa, în funcţie de ce doriţi să facă cel mic, dacă să se joace sau să doarmă. Materialul din care este realizat este de o calitate superioară, fapt ce îi conferă şi mai multă siguranţă copilaşului tău.

Este disponibil în patru variante de culori acest model, fie alb cu gri, fie alb cu negru, multicolor sau gri simplu. Costul său este de 2149 de lei pe eMag, care vă oferă posibilitatea de a-l achiziţiona şi în rate, începând de la preţul de 180 de lei pe lună. Este, într-adevăr, cel mai scump produs dintre toate cele pe care noi le-am testat pentru voi, însă ce trebuie să reţineţi este faptul că acesta este şi cel mai performant dintre toate. Totuşi, dacă nu dispuneţi de toată suma, îl puteţi achiziţiona în rate, după cum am mai zis, şi astfel vă veţi putea folosi de el şi de funcţiile lui ajutătoare, totul pentru creşterea şi dezvoltarea armonioasă pentru bebeluşul vostru.

Se poate folosi de fetiţe şi băieţei deopotrivă, până la vârsta de maximum un an. Are 83 cm lungime, 64 cm înălţime, 50 cm lăţime şi o greutate de 9 kg. Nu este foarte uşor de transportat, dar nici nu veţi face o corvoadă din asta. Husa poate fi detaşată şi spălată fie la mână, fie în maşina de spălat haine. Temperatura maximumă la care îl puteţi spăla fără a-i produce defecţiuni este de 40 de grade. În acelaşi timp, şi restul componentelor pot fi curăţate, ştergându-le cu un prosop sau cârpă înmuiate în apă călduţă şi folosind un detergent blând.

De ce trebuie să alegeţi bine un balansoar pentru copii?

Ce trebuie să ştiţi atunci când vă luaţi un balansoar este faptul că este util pentru bebeluşii care nu merg. Odată ce au plecat în picioare le va fi mult mai greu să stea locului şi nu vor fi suportaţi să fie legaţi cu o centură într-un astfel de leagăn, fără să se mişte, să meargă de-a buşilea ori să alerge prin casă. Sunt produse foarte sigure, dar care sunt garantate doar până la o anumită vârstă sau o anumită greutate. După aceea, nu îşi vor mai face bine treaba şi trebuie să fiţi atenţi la aceste aspecte pentru că micuţul nu va mai putea fi protejat, ar putea cădea din scaun sau chiar să-şi desfacă singur centura de protecţie dacă este la o vârstă avansată, când învaţă să facă mici chestii.

Impatimit la fel de mult de hardware, precum este de software. Scrie de peste 15 ani in online-ul din Romania si din Statele Unite. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.