Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

3 modalităţi prin care poţi primi gratuit testere Sephora

Ultima actualizare: 28/01/2023, 15:58
3 modalităţi prin care poţi primi gratuit testere Sephora
Update28 ianuarie

Celebrul lanţ de magazine de cosmetice şi parfumuri Sephora oferă mai multe variante prin care poţi obţine mostre ale produselor preferate ori ale celor pe care încă nu le-aţi încercat fără să achitaţi bani, în mod gratuit.

S-a întâmplat, poate, să aveţi nevoie de un ruj nou şi să nu aveţi posibilitatea financiară de a-l achiziţiona pe loc. Ori poate că vă doriţi să testaţi anumite produse şi parfumuri, dar timpul nu vă permite să vă deplasaţi în magazin, pentru a le testa.

Nu doar Sephora, ci toate companiile de machiaj şi cosmetică, trimit în mod regulat testere şi alte produse de îngrijire personală. Trebuie doar să ştii ce trebuie să faci online pentru a putea avea acces la ele.

Testere gratuite de la Sephora online

În acelaşi timp, aveţi grijă ca atunci când demaraţi procedura online şi vă sunt cerute datele cu caracter personal, să nu cădeţi pradă site-urilor fantomă, care comercializează produse fake, deoarece piaţa cosmeticilor este plină până la refuz de acestea. Aşa acţionează cei care culeg informaţii cu character personal sau cei care vând produse ale căror calitate este îndoielnică.

Cu puţină atenţie şi pricepere veţi putea obţine loţiuni de faţă, creme de faţă, rujuri, parfumuri, loţiuni de corp, produse de make-up şi orice altceva aveţi nevoie. În cantitate mică, ce-i drept, deoarece Sephora oferă testere care cântăresc între 5 şi 50 de mililitri.

Trimiterea de mostre gratuite de către Sephora nu este nimic altceva decât o strategie de marketing foarte bine pusă la punct. La Sephora, va trebui să accesaţi site-ul, adăugaţi testerele în coş, cele care sunt disponibile, şi veţi intra în posesia lor. Va trebui să alegeţi din oferta lor deja existentă de promovare însă, nu vor fi foarte multe variante de alegere.

Dacă doriţi să primiţi în mod curent mostre ale produselor cosmetice va trebui să vă faceţi un obicei din a crea revizii şi recenzii ale produselor, pe care să le postaţi pe YouTube sau pe blog. Aşa, produsele Sephora vor ajunge la mai mulţi oameni, ei vor înregistra câştiguri, iar tu îţi vei primi lunar mostrele de care ai nevoie.

Cum să primeşti până la 5 mostre de la Sephora la alegere, online

O altă modalitate de a achiziţiona testere şi mostre de la Sephora, care vă vor veni gratis, este să cumpăraţi şi alte produse de pe site-ul lor. În acest mod, în funcţie de suma pe care aţi cheltuit-o, veţi primi între unul şi cinci mostre la fiecare comandă pe care o faceţi, după cum urmează:

  • 5 eşantioane gratuite pentru o comandă cu o valoare de cel puţin 500 lei.
  • 3 eşantioane gratuite pentru o comandă cu o valoare de cel puţin 150 lei.
  • 2 eşantioane gratuite pentru o comandă cu o valoare de cel puţin 100 lei.
  • 1 eşantion gratuit pentru o comandă cu o valoare mică de 99 lei.

Prin această modalitate de obţinere a mostrelor gratis de la Sephora, aceea de a achiziţiona şi alte produse, veţi primi şansa să vă alegeţi chiar voi mostrele, nu veţi fi condiţionat de nimic.

Cele mai frecvente întrebări
Cum pot accesa testere de la alţi comercianţi?
Procedura este aceeaşi, urmăriţi-le site-urile şi paginile de socializare.
Sunt calitative mostrele?
Da, sunt aceleasi produse ca cele pe care le comercializeaza, doar ca vin intr-o cantitate redusa, in mod gratuit.
Jurnalist pe zona de reviewuri si publishing online de peste 6 ani. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.

S-ar putea să-ți placă și

Cele mai frumoase rame de ochelari. Top modele
Cele mai frumoase rame de ochelari. Top modele
Din start trebuie să spunem că primul aspect de care trebuie să ținem cont la o pereche de ochelari sunt…
Cele mai bune 13 parfumuri barbatesti aflate în trend
Cele mai bune 13 parfumuri barbatesti aflate în trend
Parfumul este un accesoriu invizibil, dar care îşi face simţită prezenţa aproape instant. Dă un boost de încredere celui care…
Cele mai bune 17 parfumuri de dama
Cele mai bune 17 parfumuri de dama
Parfumul este accesoriul nevăzut care întregeşte orice fel de ţinută. Indiferent că vorbim despre o ţinută de petrecere, de club,…