Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

Cadouri remarcabile pentru femei. 20 idei unice în funcție de eveniment

Autor: Apostol Nicu
Ultima actualizare: 03/03/2023, 23:23
Cadouri remarcabile pentru femei. 20 idei unice în funcție de eveniment
Update3 martie

Femeile adoră cadourile, acesta este un fapt deja cunoscut şi nu trebuie să batem prea mult moneda pe asta, căci toate, fără excepţie, iubesc să primească atenţii, obiecte sau flori cu un motiv anume sau…nu. În continuare vă vom oferi mai multe idei despre cum să vă surprindeţi femeile din viaţa voastră, indiferent că vă sunt iubite, mame, soţii, surori sau simple prietene prin cadouri cu gust.

Depinde doar de bugetul pe care îl aveţi, dar vă venim în sprijin şi cu asta, deoarece am testat toate cadourile de mai jos şi vă spunem şi cât costă şi cum le puteţi achiziţiona, uneori chiar şi în rate.

Idei de cadouri pentru femeile de 40 de ani

Un cadou interesant pentru o femeie isteaţă şi sofisticată este seiful tip carte de la The New English Dictionary. Aici îşi poate depozita cu uşurinţă banii şi alte obiecte de valoare. Are sistem de închidere cu cheie mecanică, realizat după un sistem interesant de închidere de înaltă siguranţă. Este acoperită dintr-o ţesătură fină, realizată întocmai pentru a arăta ca o carte şi a trece cu uşurinţă drept un simplu obiect din biblioteca ei. Deşi nu conţine la interior pagini de hârtie este făcută să arate ca şi cum s-ar întâmpla asta şi o puteţi pune cu uşurinţă pe raft, între alte două cărţi.

Sistemul său de închidere este prevăzut cu o yală şi are două chei prin care poate fi închisă, deci aveţi şi una de rezervă, în cazul în care o veţi pierde pe prima. Dimensiunile exteriorului sunt de 18 cm x 11,5 cm x 5,5 cm şi are o greutate totală, fără obiectele depozitate în ea, de 800 de grame. Costă doar 80 de lei şi dacă o veţi achiziţiona de pe site-ul borealy.ro o veţi primi împachetată pentru cadou şi o veţi putea oferi astfel direct persoanei dragi la care v-aţi gândit.

Cadouri de femei pentru orice doamnă care se respectă

Cutiile de bijuterii sunt întodeauna potrivite pentru femei, căci nu există doamnă care să nu poarte şi să nu îşi dorească să le depoziteze într-o cutie interesantă, cu un design special. Aşa este şi aceasta, despre care vă vom vorbi acum, o cutie de bijuterii care se poate încuia cu o cheiţă pentru a vă ţine obiectele în siguranţă, într-o cutie verde smarald, elegantă, ce se poate integra cu uşurinţă în orice decor din dressing, living sau dormitor, chiar pe masa de machiaj. Nu se ţine în baie, căci umiditatea i-ar putea dăuna materialului din care este confecţionată.

Costă 167 de lei pe site-ul mindblower.ro, fiind redusă de la suma de 230 de lei. Veţi achita transportul către firma de curierat, deoarece livrarea este gratuită doar pentru comenzile de peste 199 lei.

Această cutie de bijuterii este ideală pentru femeile care colecţionează astfel de produse sau vor doar să le organizeze pe cele pe care le au deja. În general, bijuteriile sunt investiţii extrem de impportante, care nu se devalorizează odată cu trecerea anilor, din contră. Aici vă veţi putea ţine în voie cerceii, inelele, colierele, lănţişoarele sau ceasurile. Conform recenziilor de pe site-ul anterior amintit, acesta este un produs de calitate şi vă redăm în acest sens mărturia unei cliente mulţumite:

„Am comandat cutia de bijuterii verde smarald.  Foarte impresionată, arată extraordinar de bine şi este super bine realizată. Este foarte spaţioasă şi a fost gândită pentru o multitudine de bijuterii (spaţiu pentru cercei, brăţări etc.) Arată exact ca în poza de prezentare, recomand cu încredere! A venit ambalată frumos şi sigur, fără nici un defect. Încă o dată, recomand cu cea mai mare încredere”.

Mai mult, la comanda acestei cutii de bijuterii veţi primi cadou şi o bărţară cu şapte chakre, să vă protejeze şi să vă aducă noroc.

Cadouri personalizate pentru femei

Femeile adoră să primească diverse cadouri, însă nu sub orice formă. Ideal este ca prin cadoul pe care îl oferiţi să îi demonstraţi că v-aţi gândit la ea şi ştiţi ce îi place. Există mai multe variante de cadouri personalizate pentru femei, dar cel mai mult vor iubit o brăţară pe care i-aţi imprimat poate iniţialele ei, ale voastre dacă vă e iubită, ori un ceas sau lănţişor. Dacă nu doriţi să îi achiziţionaţi astfel de bijuterii, există şi variante prin care să-i demonstraţi dragostea voastră şi la costuri mult mai mici. Astfel, vă prezentăm perna personalizată cu paiete, în formă de inima. Aceasta vine cu mesajul „Îţi mulţumesc că exişti în viaţa mea”, plus o poză la alegere pe care să o puteţi aplica pe ea. Aceasta costă doar 70 de lei şi este un cadou foarte puţin costisitor, de impact, ce are un mesaj puternic, de dragoste.

Un alt tip de cadou personalizat pe care îl puteţi face este lampa led 3 D. Costă 167 de lei şi puteţi imprima o fotografie pe ea, la alegere, în care să fie până la maximum 3 persoane. Totodată, îi veţi putea ataşa orice fel de mesaj doriţi. Se regăseşte sub dimensiunile de 14 x 17 cm şi dacă este împachetată tip cadou, aceasta vă va veni în dimensiunile de 19 x 27 cm. Atunci când veţi face comanda pe site-ul alivgifts.ro, trebuie să vă încăraţi şi poza cu care doriţi să o personalizaţi, dar şi mesajul care trebuie să fie de maximum 50 de caractere. Aceste aplicaţii nu implică şi costuri suplimentare. Odată făcută comanda pe site, ea vă va fi livrată în cel mult 3 zile lucrătoare.

Harta cerului, cadoul deosebit pentru o femeie interesantă şi fină

Aţi auzit de sky map? Dacă nu, vă spunem noi. Este cel mai nou şi inventiv cadou pe care îl veţi putea oferi vreodată unei femei. Dacă mai este şi pasionată de astrologie, este greu să întâlneşti o persoană care să nu fie, atunci v-aţi scos! Pe acest sky map, care vine sub forma unui tablou, vă este imprimată o dată anume, precum şi harta cerului din acel moment. Este un cadou romantic şi îl veţi putea oferi persoanei iubite, imprimând în tablou data şi ora la care v-aţi cunoscut, precum şi o fotografie a cerului şi a constelaţiilor din acel moment fix în care astrele s-au aliniat în viaţa voastră şi au făcut ca voi să vă întâlniţi şi să vă uniţi destinele. Dacă nu se vrea a fi un cadou romantic, iar persoana căreia i-o veţi oferi este doar o amică, atunci veţi putea imprima pe sky map data şi ora la care respectiva persoană s-a născut. Şi cu siguranţă că o veţi da pe spate! Mai ales că şi design-ul său este unul special şi veţi oferi astfel un cadou deosebit, cum rar s-a mai văzut.

Idei de cadouri pentru femei

Un parfum fin, scump, va fi întodeauna varianta perfectă pentru o femeie. Dar pentru a-l alege pe cel potrivit trebuie să ştiţi ce îi place şi doar aşa nu veţi da greş. Cele mai cumpărate parfumuri de femei din România, conform statisticilor realizate de specialişti sunt Alien de la Thierry Mugler, Good Girl de la Carolina Herrera, Jimmy Choo, Erba Pura de la Sospiro, Versace Birght Crystak, Guess Seductive, Far Away, Moschino Toy Bubble Gum, Narciso Rodriguez For Her, Calvin Klein Euphoria, Versace Woman, Carolina Herrera 212 Sexy, Scandal de la Jean Paul Gaultier, Hermes – Elixir des Merveilles, La vie est belle de la Lancome, L’Interdit de la Givency, Black Opium de la Yves Saint Laurent, Libre de la aceeaşi firmă, Armani – Si, Olympea by Paco Rabanne şi multe altele.

Dacă doriţi un cadou mai puţin sofisticat, dar mai util, îi puteţi lua unei femei muncitoare, care adoră să se relaxeze acasă, după o zi istovitoare de muncă un dispozitiv pentru masaj de la Shiatsu termal, terapeutic şi tonic. Costă 266 de lei pe mindblower.ro, livrarea este gratuită şi se face în maximum două zile lucrătoare şi utilizarea acestui aparat are multiple beneficii. Este recomandat femeilor care suferă de diverse boli pentru a-şi putea ameliora simptomele, dar şi celor care sunt perfect sănătoase şi vor să se relaxeze, iar acesta îi va induce o stare de bine.

Cum se foloseşte Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic şi tonic

Conform specialiştilor, masajul de tip Shiatsu, pe care îl face acest aparat, furnizează cantităţi mari de oxigen şi sunstanţe nutritive şi stimularea capacităţii de apărare a organismului. Acesta va scurta perioada de recuperare după boli şi afecţiuni, deoarece acest tip de masaj va ajuta la multiplicarea celulelor care luptă împotriva bolilor şi ajută la eliberarea endorfinelor, acele analgezice naturale ale corpului.

Nu este deloc greu de folosit, are trei viteze şi va acţiona prin mişcări circulare, naturale, care simulează masaju profesional. Are căldură cu infraroşu ce amplifică senzaţia de bine şi se poate utiliza atât acasă, cât şi în maşină sau la birou. Se poate folosi pentru gât, spate, picioare ori pentru zona lombară, depinde doar unde aveţi nevoie de el.

Cadouri amuzante pentru femei energice

Atunci când vine vorba de cadourile pentru femei trebuie să ştiţi că nu este obligatoriu să îi achiziţionaţi ceva sofisticat. Trebuie doar să îi cumpăraţi ceva util sau amuzant prin care să îi demonstraţi că vă gândiţi la ea, că o cunoaşteţi bine şi ştiţi ce îi place şi ce nevoi are. În continuare vă vom prezenta câteva idei de cadouri prin care să-i arătaţi cât de mult o preţuiţi şi prin care să îi aduceţi zâmbetul pe buze.

Un joc de tip X şi O cu shot-uri. Aşa-i că sună interesant? Acesta este un cadou ideal pentru o femeie tânără, energică şi plină de viaţă, care ştie să „guste” şi un cadou mai altfel, nu doar flori şi ciocolată ori parfumuri, aşa cum probabil a fost obişnuită de-a lungul vieţii. Costă doar 40 de lei pe site-ul oniogift.ro, se livrează în 24 de ore şi este o tablă cu pahare care imită perfect jocul X şi O pe care îl adoram cu toţii în copilărie. Setul conţine pahare tradiţionale de shot-uri, precum şi o tablă pe care va trebui să puneţi paharele umplute cu băutură pentru a putea da drumul la joc. Dacă nu aveţi rezistenţă la băutură, este bine să vă jucaţi folosind suc iar la final, shot-ul de alcool să fie doar pentru persoana care pierde jocul, ca o mică pedeapsă. Tabla are dimensiunile de 13 x 13 cm şi vine ambalată ca pentru cadou, într-un design cu totul special. Deci nu va mai trebui să vă stresaţi de nimic, doar să oferiţi cadoul şi să vă jucaţi împreună cu el.

Alte obiecte amuzante pe care le veţi putea oferi femeilor care ştiu de glumă sunt cânile de tip Boobs. Un astfel de produs are imprimat şi scos un relief un „set” de sâni bombaţi şi costă doar 40 de lei. Îi veţi mai putea achiziţiona şi un set cu cătuşe şi mască de ochi pentru serile fierbinţi şi lungi de iubire. Vin în culoarea roz, cu puf, şi costă doar 45 de lei. Dacă veţi oferi un cadou unei cinefile, pasionată de Fifty Shades of Grey, celebrul film cu tentă erotică, trebuie să ştiţi că îi veţi putea oferi şi un joc sub formă de cadou. Se numeşte Fifty Days of Play, imită perfect scenele din film, şi costă doar 89 de lei. Este un cadou cel puţin interesant cu care cu siguranţă că veţi reuşi să vă surprindeţi prietena.

Dacă femeia căreia doriţi să-i oferiţi un cadou este implicată într-o relaţie şi ştiţi despre ea căa doră jocurile îi veţi putea oferi un cadou special pentru ea şi iubitul sau soţul ei. Se numeşte Joc pentru cupluri Monogamy, costă 170 de lei şi se livrează de pe oniogift.ro în doar două zile lucrătoare. Este ideal pentru serile de neuitat în doi şi atunci când îl veţi juca veţi avea nevoie şi de câteva elemente de recuzită, precum este lumina difuză, lumânări parfumate, o cadă plină cu apă caldă şi spumă, o lenjerie sey etc. Are peste 400 de idei seducătoare, dispuse pe trei nivele de interes. Este un joc de care nu aveţi cum să vă plictisiţi şi despre care nu vă vom mai spune prea multe, vă lăsăm pe voi să îl descoperiţi. credeţi-ne că merită.

Cadouri de femei pentru ziua de naștere

Pentru ziua de naştere a unei femei, colege, prietene, mamă, iubită sau soră puteţi alege dintr-o varietate de produse de pe teaforte.ro. Un pachet cadou cu ciocolată, ceai şi cană de ceai All About Hanami, în valoare de 237 de lei, ori un Pachet cadou delicatese Spring has returned, de 126 de lei. Coşurile cu flori, buchetele de flori, seturile de ceşti, căni de cafea cu mesaje interesante sau chiar tablourile pot fi cadouri extrem de apreciate de doamna căreia doriţi să îi faceţi ziua mai frumoasă.

Pentru femeile care adoră ceaiurile vă prezentăm o cutie cu 15 infuzii diferite de ceai de la Single Steeps Warming Joy Festive Collection. Costă doar 85 de lei şi conţine 15 plicuri de ceai cu frunze, special realizate pentru câte o infuzie, incluzând următoarele arome: Cherry Marzipan (ceai verde, fructe), Raspberry Ganache(ceai negru, zmeura, ciocolata), Sweet Orange Spice (ceai negru, portocale), Harvest Apple Spice (ceai din plante, fructe, mar), Winter Chai (rooibos, condimente).

La acest cadou îi puteţi ataşa şi un set de ceşti speciale pentru ceai sau chiar o cană personalizată, pe care să-i treceţi mesajul sau motto-ul ei preferat sau citatul care vă vine în minte atunci când vă gândiţi la ea.

Tot ce trebuie să reţineţi din toate aceste idei de cadouri este că femeilor le place să li se demonstreze că te gândeşti la ele, că nu îi achiziţionezi un cadou la întâmplare, ci după ce ai analizat şi studiat ceea ce îşi doreşte ea şi ce îi place ei să facă, să consume, să poarte etc.

Impatimit la fel de mult de hardware, precum este de software. Scrie de peste 15 ani in online-ul din Romania si din Statele Unite. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.

S-ar putea să-ți placă și

Cele mai bune 17 parfumuri de dama
Cele mai bune 17 parfumuri de dama
Parfumul este accesoriul nevăzut care întregeşte orice fel de ţinută. Indiferent că vorbim despre o ţinută de petrecere, de club,…