Când cumpărați prin linkurile noastre, putem câștiga un comision. Testam personal tot ce recomandam 👍

Top 4 geci moto de piele pentru bărbați până în 1000 lei

Autor: Apostol Nicu
Ultima actualizare: 03/10/2022, 15:18
Top 4 geci moto de piele pentru bărbați până în 1000 lei
Update3 octombrie

Este vară. Afară este cald, mulți dintre noi folosesc mașinile personale/ de serviciu pentru a se deplasa și bineînțeles că stăm în coloană la semafor. Dintr-o dată, ni se mai întâmplă să auzim câte un zgomot gros de motor care se strecoară printre mașinile staționate la semafor. Ei bine, există o parte dintre oamenii din mașini care folosesc aerul condiționat și există cealaltă parte care folosește metoda “geamului deschis”.

În general, cei care folosesc aerul condiționat reușesc să își creeze în habitaclu o temperatură constantă și relativ plăcută. Cei care merg cu geamurile deschise au parte de ventilație datorită curenților de aer care intră în mașina în momentul când autovehiculul se află în mișcare, dar când stau pe loc, acesta se încălzește.

Având în vedere că 99% dintre cei care citesc acest articol au trecut prin ambele situații, deci știu ce presupune să stai vara, în trafic, în soare, doar le adresez următoarea întrebare:  ce credeți că simte un motociclist ( bineînțeles, din punct de vedere al temperaturii) când merge cu viteze mici în oraș sau când se strecoară printre mașini?

Ei bine, aflându-mă în postura unui om care a mers și cu motorul cu ani în urmă, vă pot spune că în general, așa cum la desenele animate există drăcușorul și îngerașul pe umerii lui Jerry, tot în același fel există două idei distincte care apasă simultan opus pe umerii unui motociclist: alegerea între siguranță sporită în cazul unui eventual accident sau confort sporit nepurtând echipament de protecție când este foarte cald afară.

Și acum, vă rog să îmi permiteți să detaliez puțin: există mai multe tipuri de protecții pentru motocicliști. Ideea este că aceștia pot purta armuri, veste sau geci.

Armurile sunt cele mai slabe din punct de vedere al protecției pentru ca au protecții de tipul cotierelor și a protecției de coloană dar acestea au plasă între ele, deci dacă există un eveniment în care motociclistul alunecă, plasa respectivă se rupe și protecțiile nu vor mai sta la locul lor, deci vor deveni inutile.

Vestele, sunt puțin mai sigure pentru că au anumite poziții oarecum bine stabilite și nu se mișcă prea mult în cazul unui impact. În orice caz, dezavantajul acestora este că nu oferă protecții pentru mâini, fiind veste, deci decupate.

Gecile, în schimb, sunt cele mai sigure. Acestea se împart în două categorii: cele confecționate din material textil și cele confecționate din piele. Cele făcute din textil, datorită porilor materialului și a cusăturilor speciale, oferă un confort ridicat, lăsându-l pe motociclist să se ventileze mult  mai ușor față de situația în care ar purta o geacă de piele. Pe de altă parte, deși majoritatea celor din comerț sunt certificate, un material textil îl va proteja mai puțin pe motociclist în momentul frecării de asfalt. Astfel, astăzi ne vom concentra pe un top 6 geci moto de piele la preț redus ( până în 1000 lei). Tu, de acolo! Nu strâmba! Astea chiar sunt chilipir 😊

În acest context, vom prezenta următoarele modele de geci. Unele sunt de la brand-uri de top, altele sunt de la branduri românești ( de pe plaiurile noastre mioritice) și altele sunt de la brand-uri de nivel mediu.

Geaca de piele OZONE RS600

Această geacă se laudă cu o gamă largă de mărimi, fiind disponibilă de la măsura 46, până la 60

Design-ul acesteia este sportiv, fiind proeminente protecțiile de la umeri care scot cu succes în evidență brand-ul scris pe pieptul gecii în 4 variante diferite de culori

Aceasta poate fi legată de pantaloni de piele, având un fermoare 360 în zona șoldurilor și îmbină utilul cu plăcutul, dispunând de 2 buzunare interioare.

Dacă doriți să o cumpărați acum, o găsiți la 999 lei în magazinul celor de la Asfalt Uscat Geaca de piele

PHOTON Alphahead

Aceasta se prezintă ca fiind o geacă cu design pursânge sportiv. Arată extraordinar protecțiile exterioare ale umerilor și ale coatelor.

Paleta de culori este relativ redusă, fiind disponibilă în două tipuri de combinații: negru-alb și negru-roșu.

Geaca se laudă cu piele de bovina de 1.2 mm, 4 buzunare și mărimi de la S la 4XL

Review-urile acesteia sunt pozitive, ceea ce înseamnă că este gândită și fabricată corect

Alt atuu al acestei companii este că reprezintă România în ceea ce privește fabricarea echipamentelor moto

Dacă doriți să o cumpărați, o găsiți pe site-ul celor de la Alphahead la prețul redus de 962 lei.

TOPANGA Alpinestars

Materialul este descris ca fiind „material premium de bovina”

Are doar protecții la umeri și coate, cea pentru piept și spate se achiziționează separat

Look-ul este unul puțin mai casual față de celelalte două geci menționate anterior

Culoarea, fiind puțin mai deschisă, se întreține puțin mai greu

Fabricată de Alpinestars, brand de top în lumea echipamentelor moto

Mărimile disponibile sunt de la XS la 3XL

Dacă vă interesează, o găsiți la prețul redus de 995 lei la MotoEmotion

SIXGEAR ORLANDO Air

Geaca se descrie ca asigurând protecție sporită în caz de impact cu ajutorul protecțiilor celor de la SAS-TEC ( companie nemțească producătoare de protecții cu care colaborează și Alphahead, by the way). Pielea este naturală și perforată pentru a asigura cu succes ventilația

Design-ul este încadrat ca fiind pentru cafe racer sau chopper, fiind o geacă “dintr-o bucată”

Mărimile se întind de la S până la 4XL

O puteți cumpăra de la BB Moto la prețul de 1090 lei

Acestea sunt 4 dintre cele mai bune geci moto de piele pentru bărbați la bugetul redus de 1000 lei. Promitem să revenim și cu articole în care diferă bugetul și echipamentul. Toate cele bune!

Impatimit la fel de mult de hardware, precum este de software. Scrie de peste 15 ani in online-ul din Romania si din Statele Unite. citește mai mult
Nu rata ce mai tari oferte!
Inscrie-te la newsletter-ul nostru si primesti direct pe mail cele mai bune oferte la produsele tale preferate.